Antrenör Yalçın Erciyes, denizde dehşeti yaşadı

Balıkesir'e bağlı Edremit ilçesinde teknelerinin batması sonucu denizde 3 saatlik yaşam mücadelesi veren sporcu Yalçın Erciyes, bir de arkadaşının hayatını kurtardı. Söz konusu olayda bir kişi ise hayatını kaybetti.

Basketbol antrenörü olan Yalçın Erciyes'in sosyal medya hesabından ‘Biraz tatil yapalım' diyerek bu fotoğrafı paylaştıktan kısa bir süre sonra teknelerin battığı öğrenildi.

DENİZDE ÖLÜM KALIM SAVAŞI

Erciyes, teknelerinin batması sonucu yüzerek karaya çıkmayı başarırken hemen Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Güre SSK kampı yakınlarında karaya çıktığını ifade etti. Bunun üzerine harekete geçen sahil güvenlik ekipleri Akın Sonragelen'i denizde sağ olarak kurtardı.

MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Arama çalışmasını sürdüren ekipler daha sonra su üstünde Osman Sonragelen (62) bulup sahil güvenlik botuna aldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada basketbol antrenörü ve restoran işletmecisi olan Yalçın Erciyes'in sosyal medya hesabından kırmızı-beyaz bir teknede belki ölen yada kurtarılan diğer arkadaşının çektiği “Biraz tatil yapalım dedik” şeklindeki fotoğrafı paylaştıktan kısa sonra battığı tahmin ediliyor. Paylaşım sonrası arkadaşları sporcu ve iş insanı Erciyes'e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

BURHANİYE'YE GİDECEKLERDİ

Bu arada 3 arkadaşın 8 metrelik kırmızı-beyaz tekne ile Edremit'in Güre Limanı'ndan Burhaniye Ören açıklarına gitmek üzere denize açıldıkları öğrenildi.

(İHA)

Antrenör Yalçın Erciyes, denizde dehşeti yaşadı

Antrenör Yalçın Erciyes, denizde dehşeti yaşadı ile ilgili etiketler Basketbol Deniz ölüm tekne Balıkesir Yalçın Erciyes
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.