Antrenör, futbolcuları döverek hakaret savurdu!

Kayseri 1. Amatör Küme takımlarından Kayseri Meysuspor'un antrenörü Halit Kurt, soyunma odasında genç futbolculara şiddet uyguladı ve ağza alınmayacak hakaretler savurdu. Görüntüler sosyal medyada büyük infiale yol açtı.

Amatör Küme'de mücadele eden Kayseri Meysuspor'da görev alan antrenör Halit Kurt, soyunma odasında genç futbolculara teker teker tokat attı ve ağza alınmayacak hakaretler savurdu.

11 senedir amatör antrenör olarak görev yaptığı belirtilen Kurt'un bu görüntüleri sosyal medyada infiale yol açtı. Futbolseverler Türkiye Futbol Federasyonu'nu gerekli yaptırımı yapması konusunda göreve çağırdı.


BU YAPTIĞI İLK DEĞİL

Edinilen bilgiye göre, 2017 yılında Talasgücü Belediyspor ile Kayseri Meysuspor arasında oynanan maçta Kurt, Talasgücü Belediyespor´un attığı gol sonrası golün ofsayt olduğu gerekçesiyle sahaya girmiş ve orta hakeme yoğun bir şekilde itiraz etmişti.

Maçın hakemi Volkan Oğuz, Kurt’u tribüne göndermişti. Çileden çıkan Kurt, tribünde olmasına rağmen hakemleri taciz etmeye devam etmişti.

 

 

Antrenör, futbolcuları döverek hakaret savurdu! ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu futbol Şiddet hakaret küfür amatör küme Kayseri Meysuspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.