Antrenmanda ortalık karıştı! Yıldızlar birbirine girdi

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Antalya’da kamp yapan Trabzonspor’un antrenmanında, futbolculardan Volkan Şen ile Hugo Rodallega arasında gerginlik yaşandı.

Belek Turizm Merkezi’nde Limak Arcadia Otel’in sahasında gerçekleştirilen idmandaki taktik maçta, bir pozisyonda karşı karşıya gelen ve topun dışarıya çıkıp çıkmadığı konusunda anlaşmazlık yaşayıp tartışan Volkan Şen ile Hugo Rodallega’yı takım arkadaşları ayırdı.

sfkjhsdfhjsdfhsdk

Teknik direktör Rıza Çalımbay da Volkan Şen’i sakinleştirdi. İkili arasındaki gerginlik fazla sürmedi. Antenman bu gerilimin ardından kaldığı yerden devam etti.

Trabzonspor'un antrenmanından notlar şu şekilde:
Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından dar alanda taktiksel ağırlıklı maç yaptı.

Süper Lig’in 9. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz, yaklaşık 20 gün sonra takımla ilk antrenmanına çıktı.

Slovakya Milli Futbol Takımı’nın kampından sakat dönen Juraj Kucka ile tedavisi devam eden Ogenyi Onazi, takımdan ayrı koştu. Milli takım kamplarında bulunan Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Abdülkadir Ömür, Tomas Hubocan, Matus Bero ve Jan Durica da idmana katılmadı.

Trabzonspor, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı idmanla sürdürecek. Trabzonspor, kamp yaptıkları otelde, Atatürk'ün ölüm yıldönümü gerekçesiyle, 9.05'te 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Antrenmanda ortalık karıştı! Yıldızlar birbirine girdi ile ilgili etiketler Trabzonspor Volkan Şen Kavga antrenman Hugo Rodallega
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.