Antrenmanda kalp krizi geçiren Hırvat futbolcu Marin Cacic, kurtarılamadı

Hırvatistan alt liglerinde top koşturan 23 yaşındaki stoper Marin Cacic, üç gün süren hayat mücadelesini kaybetti. Antrenmanda fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılan genç futbolcunun öldüğü açıklandı. Cacic olayı son yıllarda sık sık yaşanan kalp problemlerini akıllara getirdi...

Hırvat futbolcu Marin Cacic, takımı NK Nehaj Sinj ile yaptığı antrenmanda aniden fenalaşarak yere yığılmıştı. 23 yaşındaki stoperin üç gün süren yaşam savaşını kaybettiği açıklandı. 

Cacic, antrenman sırasında bayılmasının ardından hemen hastaneye kaldırıldı ve 23 yaşındaki çocuğa kalp yetmezliği teşhisi kondu.

Doktorlar genç futbolcunun hayatını kurtarmak için yoğun çaba harcaı ancak çabaları ne yazık ki başarısız oldu ve Cacic'in bugün öldüğü açıklandı.

Hırvatistan 2. Ligi'nde mücadele eden NK Nehaj takımı ölüm haberini Facebook'tan duyurdu.

1998'de Gospić'te doğan Cacic, o zamandan beri hem arkadaşlarının hem de eski takım arkadaşlarının övgülerini alan potansiyelli bir savunma oyuncusuydu.

İlk olarak Ağustos 2018'de İtalyan minnows Isernia ile takas yapmak için Nehaj'dan ayrıldı ve Serie D'de bir sezon geçirdi ve NK Trnje Zagreb için oynamak için ülkesine dönmeden önce bir süre İtalya'da top koşturdu.

Zagreb'e geldikten sadece 6 ay sonra Nehaj'a 2. kez katıldı ve NK Jedinstvo ile imzalamadan önce kulüpte 12 ay kaldı. Cacic, Nehaj formasını 3 ayrı sezonda giydi ve ölümünden önce, bu yılın Ağustos ayında 3 ve son kez transfer oldu.

Eski kulüplerinden biri olan Bosna Hersek'in NK Jedinstvo kulübü "Huzur içinde yat Marin, sonsuza kadar kalbimizde" mesajı paylaştı.

Antrenmanda kalp krizi geçiren Hırvat futbolcu Marin Cacic, kurtarılamadı

CHRİSTİAN ERİKSEN VAKASI...

Avrupa futbolu, Danimarka'nın 2020 Euro'nun açılış maçında Christian Eriksen'in kalp durması da dahil olmak üzere, geçtiğimiz yıl maçlar sırasında bir dizi önemli oyuncunun aniden yere yığıldığını gördü.

Sheffield United orta saha oyuncusu John Fleck de yakın zamanda yapılan bir Championship maçında bir anda yere yığılmıştı.

Şerif Tiraspol ile Real Madrid arasında yakın zamanda gerçekleşen bir Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında, kanat oyuncusu Adama Traore göğsünü tutarak çimlere yığıldı, sahadaki sağlık görevlileri anında Mali'yi tedavi etmek için koştu.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Sergio Agüero ise aynı sebepten futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Antrenmanda kalp krizi geçiren Hırvat futbolcu Marin Cacic, kurtarılamadı ile ilgili etiketler Hırvatistan Marin Cacic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.