Antonio Banderas, Instagram'dan Kerem Bursin'le çekilen fotoğrafını paylaştı

61 yaşındaki dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas, 3,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından genç meslektaşı Kerem Bürsin ile fotoğrafını yayınladı. Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izlemeye giden Kerem Bürsin, İspanyol oyuncu ile birlikte kameralara poz verdi.

Malaga Film Festivali’ne katılmak için İspanya’ya giden Kerem Bürsin, Antonio Banderas’la tanışma fırsatı yakaladı. İkili objektiflere birlikte poz verirken, İspanyol oyuncu, Kerem Bürsin ile olan fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

Antonio Banderas, Instagram'dan Kerem Bursin'le çekilen fotoğrafını paylaştı


Son dönemde Hande Erçel ayrılığı haberleriyle magazin gündeminde yer alan 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, önceki akşamsa İspanyol oyuncu Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izledi.

Antonio Banderas, Instagram'dan Kerem Bursin'le çekilen fotoğrafını paylaştı - Resim : 2

Dünyaca ünlü oyuncu Banderas, Bürsin’le çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından “Love Is In The Air dizisiyle başarı kazanan Türk oyuncu Kerem Bürsin ‘Company’i görmeye geldi. Oyundan büyük keyif aldı" notuyla yayınladı.

Kerem Bürsin ise Antonio Banderas’ın bu paylaşımına “Sen en iyisisin” yorumunda bulundu.

Antonio Banderas, Instagram'dan Kerem Bursin'le çekilen fotoğrafını paylaştı - Resim : 3

ANTONİO BANDERAS KİMDİR?

José Antonio Domínguez Banderas (d. 10 Ağustos 1960, Málaga), İspanyol oyuncudur. Oyunculuğa olan yatkınlığını, Milos Forman'ın beğeni toplayan filmi "Hair" (1979) ile keşfeden oyuncu, ailesinin bütün itirazlarına rağmen daha 10 yaşındayken sahneye çıkmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte kurduğu tiyatro topluluğuyla birlikte İspanya’yı dolaşarak sokak gösterileri yaptı. 1981 yılında Madrid'e geçtikten kısa bir süre sonra kendini ispatlama fırsatı yakalayan oyuncu, İspanya Ulusal Tiyatrosu'na girmeye hak kazandı.

Antonio Banderas, Instagram'dan Kerem Bursin'le çekilen fotoğrafını paylaştı

1983 yılında film endüstrisine ilk adımını atan Banderas, 1990 yılında Almadovar'ın "Tie Me Up! Tie Me Down!" adlı filminde rol aldı. Bu filmin ardından rotasını Hollywood'a çeviren oyuncu, Arne Glimcher'in Pulitzer ödüllü bir romandan uyarladığı "The Mambo Kings" adlı filmde rol aldı.

Banderas, Jeremy Irons, Meryl Streep ve Glenn Close gibi oyuncuların yer aldığı "The House of the Spirits" (1993), Neil Jordan'ın "Interview With the Vampire", Salma Hayek'li "Desperado" (1995) adlı filmlerle üne kavuştu. Sylvester Stallone ile birlikte oynadığı "Assasins"(1995) adlı filmde acımasız profesyonel bir katili canlandıran oyuncu, oynadığı her rolü başarıyla ekrana yansıttı.


1995 yılında "Two Much" adlı filmde birlikte rol aldığı Melanie Griffith'e âşık olan oyuncu, sekiz yıllık eşi Ana Leza'dan boşandı ve bir yıl sonra Griffith ile evlendi.

Antonio Banderas, Instagram'dan Kerem Bursin'le çekilen fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Sosyal Medya Instagram İspanya antonio banderas Company müzikali
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.