Anthony Martial, Sevilla'da... Manchester United, Fransız yıldızını gözden çıkardı

Manchester United, 2015 yazında, henüz 18 yaşındayken Monaco'dan 60 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Anthony Martial'i 6.5 sezon sonra gözden çıkardı. Fransız futbolcu sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Sevilla'ya kiralandı. Fransa Milli Takımı formasını 30 kez giyen ve sadece 3 gol atabilen Martial, kariyerinde beklenen sıçramayı bir türlü yapamamıştı.

Sevilla, Manchester United'ın Fransız forveti Anthony Martial'i sezon sonuna kadar kiraladı.

La Liga ekibinden açıklamada, 26 yaşındaki yıldızın sezon sonuna kadar kiralık olarak Sevilla forması giymesi konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İngiliz devi Martial'i 2015 yazında Monaco'dan 60 milyon euro bonservisle kadrosuna katmış, 18 yaşındaki yıldız adayına büyük bir yatırım yapmıştı. Fransa Milli Takımı formasını 30 kez giyen ve sadece 3 gol atabilen Martial, kariyerinde beklenen sıçramayı bir türlü yapamadı.

Bu sezon Manchester United'da fazla forma şansı bulamayan Martial'in takımdan ayrılma yönündeki isteğini bir ay önce yönetime ilettiği, kadro şişkinliği nedeniyle Fransız oyuncuya fazla şans tanımayan Alman teknik direktör Ralf Rangnick'in de kiralanmasına onay verdiği ifade edildi. Martial'ın United'la olan sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak.

Martial, bu sezon ligde 8 maçta sadece 210 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki futbolcu Manchester United'ta 7 yılda 269 karşılaşmada 79 gole imza attı.

 

 

 

Anthony Martial, Sevilla'da... Manchester United, Fransız yıldızını gözden çıkardı ile ilgili etiketler Sevilla Manchester United La Liga Anthony Martial
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.