Anthony Joshua, Andy Ruiz'den kemerlerini geri aldı!

Tüm dünya nefesini tuttu bu maçı izledi. Ağır sıklet boks mücadelesi rövanş maçında Anthony Joshua ile Andy Ruiz karşı karşıya geldi.

Anthony Joshua, Andy Ruiz'e karşı 12 raund sonunda puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki mücadelede Anthony Joshua, 12 raund sonunda rakibine puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı.

Joshua, 12 raundluk mücadeleyi puanla kazandı ve WBO, IBF, IBO ve WBA ağır siklet kemerlerinin 2. kez sahibi oldu.

Hakemler iki kez 118-110 ve bir kez de 119-109'luk puanlarla büyük mücadelenin galibinin İngiliz boksör Anthony Joshua olduğunu açıkladılar.

Boks dünyasında son yılların adından en çok söz ettiren dövüşçüsü Joshua, geçtiğimiz haziran ayında rakibine nakavtla mağlup olmuştu.

Anthony Joshua, Andy Ruiz'den kemerlerini geri aldı!

"BEN DE NAKAVT ETMEK İSTERDİM AMA..."

Maç sonunda konuşan Joshua, "Bismillah diyorum. Bunu kazanabileceğimi biliyordum. Bu boksla alakalı bir durum. Ben de nakavt etmek istiyorum herkesi. Ona da kredisini vermek lazım. Andy'ye ailesine saygı duyuyorum. İyi boksçudur. Buradaki olay vurmak ve vuruş almamak. Mentalitemi hiç değiştirmem. Her zaman aç ve mütevazi kal. Her şeye hazırlanmak lazım. Kariyer tecrübe ile alakalıdır. Yenildim, saygı duydum. Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Emekli olmamı söyleyenler vardı. Hadi oradan." ifadelerini kullandı.

 

Anthony Joshua, Andy Ruiz'den kemerlerini geri aldı! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Boks anthony joshua Andy Ruiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.