Antalyaspor'un yenilmezlik rekoru 13 maça çıktı

Antalyaspor ne kaybediyor ne de kazanabiliyor... Süper Lig'in 29. haftasında evinde Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalan Akdeniz ekibinin yenilmezlik serisi 13 maça, beraberlik serisi 7 maça çıktı! Kırmızı-Beyazlılar kulüp rekorunu bir maç daha geliştirdi.

Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile Kasımpaşa 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibinin yenilmezlik serisi 13 maça, beraberlik serisi 7 maça çıktı!

Kırmızı-Beyazlılar ilk yarıyı tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Özmert'in golüyle 1-0 önde tamamladı. Her ne kadar kulüp tarihini yenilmezlik serisi rekorunu kırsa da 6 maçtır 3 puana hasret olan Ersun Yanal'ın takımı yine galip gelemedi. 

Konuk Kasımpaşa'nın da rakibinden farkı yoktu. Antalya deplasmanına son 7 maçta 1 kez kazanarak gelen Fuat Çapa'nın takımı 72'de Isaac Thelin'in attığı golle 1 puanı almayı başardı. Cezadan dönen İsveçli kiralık golcü, devre arasında takıma katıldığından beri 10 maçta 6 gol attı.

İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi bu sonuçla puanını 30'a, Antalyaspor ise 36'ya yükseltti.

Antalyaspor'un yenilmezlik rekoru 13 maça çıktı

Maçın basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, şunları söyledi: 

"Bugün kazanmaya yakın taraf bizdik. Fakat yine aynı senaryoyu yaşadık. Ofansif gücümüzü kullanmak ve bu konuda cömert olmak lazım. Ofansif anlamda kendimizi eleştirdik. Daha iyi olmamız gerekiyor. Rakibe verdiğimiz üstünlük anındaki atakta golü yedik. İstanbul’daki son maçta da durum aynıydı. Bunları lehimize çevirmememiz gerekir."

Fuat Çapa ise "Rakibe pozisyon vermeden gol yedik. Kendi girdiğimiz 3-4 net pozisyonu da değerlendiremedik. Bu bizim adımıza üzücü oldu. Son haftalarda Antalyaspor karşısında bu kadar pozisyon bulan tek takımız. Bu bizim için artı” dedi.

Antalyaspor'un yenilmezlik rekoru 13 maça çıktı ile ilgili etiketler Antalyaspor Kasımpaşa Ersun Yanal fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.