Antalyaspor’un teknik direktör adayları... Ümit Davala ismi ön plana çıkıyor

Antalyaspor'da Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak ediliyor... Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevini bu sezon itibariyle bırakan Ümit Davala, en güçlü aday olarak görülüyor. Çağdaş Atan ve Osman Akyol isimleri de söz konusu...

Süper Lig'in ilk 8 haftasında 8 puan toplayan ve son olarak evinde Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Ersun Yanal'la yolları ayıran Antalyaspor'un yeni hocası kim olacak. Akdeniz ekibinde öne çıkan isimler ise Ümit Davala, Çağdaş Atan ve Osman Akyol.

Kırmızı-Beyazlılar'da 2020-2021 sezonunun 6. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e karşı alınan 5-1'lik yenilgi sonrası Tamer Tuna'nın yerine göreve getirilen Yanal, 46 maçta 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. Bu sezon ise geride kalan 8 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden Antalyaspor ile Yanal'ın yolları dün ayrıldı.


İLK ADAY ÜMİT DAVALA

Kırmızı-beyazlı yönetim de vakit kaybetmeden yeni teknik adam için arayışa koyuldu. Listede birçok isim olsa da 3 kişi ön plana çıkıyor. İHA'nın haberine göre;  bunlardan ilki uzun yıllar Fatih Terim’in yardımcılığını yapan ve yoluna teknik direktör olarak devam etmek için ekipten ayrılan Ümit Davala.

Antalyaspor idarecileri, antrenörlük hayatında başarılı olacağına inandığı Davala’nın takımın başına getirilmesine sıcak bakıyor.

PLASE ÇAĞDAŞ ATAN

2020-2021 sezonunda Ayetmiz Alanyaspor'un başına geçen ve özellikle oynattığı futbolla büyük beğeni toplayan, geçtiğimiz günlerde de görevi son bulan 41 yaşındaki Çağdaş Atan da Akdeniz temsilcisi için aday olan bir diğer çalıştırıcı.

Antalyaspor Altyapı Koordinatörlüğü ve Antalyaspor U21 teknik direktörlüğü yapan Osman Akyol, A Takım için düşünülenler arasında. Akyol’un, kulübün iç dinamiklerini bilmesi ve özellikle altyapıya hakim olması avantaj olarak görülüyor.

Antalyaspor’un teknik direktör adayları... Ümit Davala ismi ön plana çıkıyor ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal ümit davala Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.