Antalyaspor'un sağ bekine İtalya ve İngiltere'den talip çıktı

Antalyaspor'un geçtiğimiz sezon Bayern Münih'ten transfer ettiği sağ bek Mert Yılmaz için Genoa ve Nottingham Forest'ın nabız yokladığı belirtildi.

Antalyaspor’un geçtiğimiz sezon başında Alman ekibi Bayern Münih'ten 500 bin Euro karşılığında transfer ettiği sağ beki Mert Yılmaz'a İtalya ve İngiltere'den talip çıktı.

Antalyaspor'a transfer olmadan önce ismi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan 22 yaşındaki oyuncuya İtalya Serie A ekibi Genoa ile İngiltere Championship ekibi Nottingham Forest'ın ilgisi olduğu belirtildi.

2020-2021 sezonunda 11 Süper Lig olmak üzere 14 kez Antalyaspor formasını sırtına geçiren Mert Yılmaz'ın kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Antalyaspor'un sağ bekine İtalya ve İngiltere'den talip çıktı ile ilgili etiketler Antalyaspor Bayern Münih mert yılmaz Geno
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.