Antalyaspor'un 13 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi

30. haftada oynanan Antalya derbisinde gülen taraf Aytemiz Alanyaspor oldu... 13 maçtır bileği bükülmeyen Antalyaspor'u 4-0 mağlup eden Turuncu-Yeşilliler çıkışını sürdürdü. Mustafa Pektemek bu hafta da ilk 11'de başlayıp nefis bir gol daha attı.

Antalyaspor'un 13 maçlık rekor yenilmezlik serisi Aytemiz Alanyaspor deplasamanında sona erdi. Alanya ekibi, Akdeniz derbisini Khouma Babacar, Mustafa Pektemek, Efkan Bekiroğlu ve Ceyhun Gülselam'ın golleriyle 4-0 kazanarak yükselişini sürdürdü.

Geçen hafta Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Turuncu-Yeşilliler, 7 maçtır berabere kalan ama 13 maçtır da bileği bükülmeyen Antalyaspor karşısında 28. dakikada öne geçti. Karşı karşıya pozisyonda golü kaçıran ama yerden kalan Babacar penaltı bekledi. Hakem Sarper Barış Saka'yı VAR'ın çağrısıyla monitöre gitti ve penaltıyı verdi. Sarı kart gören Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin, BB Erzurumspor maçında cezalı duruma düştü. Topun başına da geçen Senegalli Babacar takımını 1-0 öne geçirdi. Kiralık santrfor bu sezon 21 lig maçında 8 gole ulaştı.

Antalyaspor'un 13 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi

Son 4 maçta 3 kez ilk 11'de sahaya çıkan Mustafa Pektemek, 39'da attığı nefis golle skoru 2-0'a getirdi. Trabzon deplasmanında da gol sevinci yaşayan 32 yaşındaki santrfor bu sezon ligde 24 maçta 4 gole ulaştı. Sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen Pektemek, 24 maçın 6'sında 11'de başlayabildi.

Ev sahibini 3. golü Efkan Bekiroğlu'ndan geldi. Ceyhun Gülselam'ın ara pasıyla karşı karşıya kalan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 82'de oyuna girip 83'te golü attı: 3-0. 90+5'te bu kez Bekir pası verdi Ceyhun Gülselam tabelayı belirleyen golü attı: 4-0.

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde iyi bir sezon geçiren Aytemiz Alanyaspor bu skorla 2'de 2 yaptı ve puanını 39'a yükseltti. Alanya ekibi 31. haftada Konyaspor deplasmanında olacak. Serisi biten ve 36 puanda kalan Ersun Yanal'ın ekibi ise BB Erzurumspor'la içerde oynayacak. 

Antalyaspor'un 13 maçlık yenilmezlik serisine Alanyaspor son verdi ile ilgili etiketler Antalyaspor Aytemiz Alanyaspor Mustafa Pektemek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.