Antalyaspor'dan hakem isyanı! "Verilmeyen penaltımız maçın önüne geçti"

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan konuştu! Fenerbahçe ile karşılaştıkları maçtan 2-0 mağlup ayrılan Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Adnan Başkan "Verilmeyen penaltımız maçın önüne geçti" açıklamalarında bulundu.

Antalyaspor'da hakem isyanı! Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından konuşan Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, verilmeyen penaltı kararını eleştirdi.

Dün oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor maçı sarı-lacivertli ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçtan sonra konuşan Adnan Başkan'ın sözleri mücadelenin hakemlerine gitti. Verilmeyen penaltı kararından bahseden Başkan ,"Öne geçebileceğimiz, hatta kazanabileceğimiz pozisyonlar da bulduk. Ancak hem ilk yarıda Ghacha'nın Altay tarafından düşürülmesi, hem de rakibimiz 1-0 öndeyken uzatma anlarında verilmeyen penaltımız maçın önüne geçti. Bunu sadece bizim için söylemiyoruz. Bizim kültürümüzde rakibimize saygı duymak var. Onların da galibiyetinin önüne geçen bir hakem yönetimi oldu"  ifadelerini kullandı. 

Başkan, hakem yönetimi hakkında yaptığı açıklamasını şu sözlerle  sonlandırdı:

 "Sormak istediğimiz; formalar farklı olsa bu kararların verilip verilmeyeceğinin vicdani sorumluluğunu hakemlerimiz yaşıyor mu, yaşamıyor mu? Aynı pozisyonlar rakibimizin lehine olsaydı verilip verilmeyeceğini sorguluyoruz. Biz artık cuma günü oynayacağımız Rizespor maçına odaklanacağız. İyi bir kadro oluşturduk, deneyimli bir hocamız var. 2 maçta 1 puanla başladık. Cuma gecesi 4'e çıkarıp milli maç arasına daha moralli girmek istiyoruz. Şükür ki sakat ve cezalı oyuncumuz olmadan maçlara çıkıyoruz. Taraftarımızdan ricamız, Cuma günkü maçın son düdüğüne kadar bizlerin inandığı takımımıza onların da inanması ve desteklerini esirgememesi."

 

Antalyaspor'dan hakem isyanı! "Verilmeyen penaltımız maçın önüne geçti" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor hakem Halil Umut Meler penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.