Antalyaspor'da hedef Tayfun Korkut!

Gündeminde Tomas, Tudor, Tamer Tuna gibi hocalar bulunan Kırmızı-Beyazlılar’ın asıl hedefi ise Tayfun Korkut. Genç hocayı ikna etmek için yoğun çaba harcanıyor.

Fanatik'in haberine göre, Bülent Korkmaz'ın istifanın ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Antalyaspor’un listesinde birçok isim var. İlk görüşmeyi Udinese’den ayrılan İgor Tudor’la yapan, Tamer Tuna ve Okan Buruk’un yardımcısı Stephan Tomas’la temas kuran Akdeniz ekibinin gönlünde yatan isim ise Tayfun Korkut.

Başkan Ali Şafak Öztürk, daha önce de takımın başına getirmek istediği genç teknik adamın bu kez boşta olmasından dolayı işi bitirmekte kararlı. Son olarak Almanya’da Stuttgart’ı çalıştıran Korkut, Türkiye’den aldığı birçok teklifi geri çevirmişti.

YANIT BEKLENİYOR

Antalyaspor Başkanı’nın takımın başına getirmeyi çok istediği Korkut’a uzun vadeli bir sözleşme ve altyapıyı da kapsayacak olan bir proje sunduğu öğrenildi. Listedeki diğer isimleri şu anda bekleten Kırmızı-Beyazlılar, Korkut’tan gelecek yanıta göre hareket edecek.

Antalyaspor'da hedef Tayfun Korkut! ile ilgili etiketler Antalyaspor Tayfun Korkut ali şafak öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.