Antalyaspor'da Diego Costa sesleri! İspanyol golcüye resmi teklif yapıldı

Antalyaspor'dan Diego Costa için resmi teklif... Daha önce Samuel Eto'o transferini gerçekleştiren Akdeniz ekibi bir başka dünya yıldızı içni daha harekete geçti. Admir Mehmedi, Alassane Ndao ve Fernando transferlerini açıklayan Kırmızı-Beyazlılar gözünü, son olarak Brezilya Serie A ekibi Atletico Mineirao'da şampiyonluk yaşayan ve şu an boşta olan Diego Costa'ya dikti.

Süper Lig'de ilk 23 haftayı 24 puanla 17. sırada tamamlayan ve düşme hattında yer alan Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Admir Mehmedi, Alassane Ndao ve Fernando transferlerini açıklayan Akdeniz ekibi gözünü Diego Costa'ya dikti.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kırmızı-Beyazlılar, Brezilya asıllı İspanyol yıldız için 6 aylık transfer teklifi yaptı. 33 yaşındaki santrfora 6 ay için 1.2 milyon euro teklif edildi. Antalya ekibi Diego Costa'nın sözleşmesine 2 yıl da opsiyon koydurmak istiyor.

Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'ın da gündeminde olan ve Siyah-Beyazlılar transferi bitirmeye çok yaklaşmasına rağmen tercihini Brezilya'dan yana kullanan Diego Costa, Atletico Mineiro'yu şampiyon yapmıştı.

HAZIRLIK MAÇI GOLSÜZ BERABERE

Antalyaspor, dün oynadığı hazırlık maçında Ukrayna ekibi Metalist 1925 Kharkiv ile golsüz berabere kaldı.

Serik’e bağlı Belek Turizm Merkezinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol bulamadı. İkinci yarıda Fraport TAV Antalyaspor ile Ukrayna temsilcisi Metalist 1925 Kharkiv girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince maç başladığı gibi golsüz sona erdi. 

Antalyaspor'da Diego Costa sesleri! İspanyol golcüye resmi teklif yapıldı ile ilgili etiketler Antalyaspor Nuri Şahin diego costa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.