Trabzonspor Antalya deplasmanında sezonun en uzun serisini arıyor

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanan Trabzonspor, yarın Antalyaspor deplasmanında galip gelip bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanmanın peşinde... Bordo-Mavililer'de yeni transfer Berat Özdemir'in oynama ihtimali düşük, Vitor Hugo ise maç saatinde belli olacak. Zorlu mücadele öncesi Akdeniz ekibinde 7 eksik bulunuyor.

Süper Lig’in 19. haftasında yarında deplasmanda Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, Akdeniz ekibini mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor. Antalya Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Bu sezon 2 kez üst üste 2 maç kazanan Bordo-Mavililer, 7 eksikli rakibini mağluğ ederse sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşmış olacak. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sadece 1 maç kaybeden Karadeniz ekibi, 9 maçta 6 galibiyet, 2 de beraberlik elde ederek kendisini yeniden zirve yarışının içinde bulmuştu.

Trabzonspor’da bugün takımla çalışan ve antrenman eksiği bulunan yeni transfer Berat Özdemir’in bu maçta kadroda yer alması beklenmiyor. Tedavisi tamamlanan Vitor Hugo’nun ise kadroya dahil edileceği belirtilirken, bu oyuncunun kulübede yer alması bekleniyor. Avcı’nın, son oynanan Göztepe karşısındaki kazanan 11’ini koruyarak Antalyaspor karşısına da aynı 11 ile çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO: Karadeniz ekibinin muhtemel 11’i şöyle: Uğurcan- Serkan, Edgar Ie, Hosseini, Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny.

Akdeniz ekibinde 7 eksik var. Sakatlıkları bulunan Lukas Podolski, Ufuk Akyol, Drole, Eren İyican, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler ve Veysel Sarı forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyalılar'da Nuri Şahin, Eren Albayrak, Orgill ve Gökdeniz Bayrakdar ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Ersun Yanal yönetiminde yeniden yapılanma sürecine giren Antalyaspor, son 3 maçında 7 puan toplarken kalesinde sadece 1 gol gördü.

Trabzonspor Antalya deplasmanında sezonun en uzun serisini arıyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Antalyaspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.