Antalyaspor, Paul Mukairu'yu 1.9 milyon euroya Danimarka ekibi FC Kopenhag'a sattı

Ara transfer döneminde İsviçreli golcü Admir Mehmedi, Karagümrük'ten hatırlanan Alassane Ndao ve Brezilyalı orta saha Fernando'yu kadrosuna katan Antalyaspor, Paul Mukairu'yu 1.9 milyon euro bonservisle FC Kopenhag'a sattı. Kırmızı-Beyazlılar'ın yollarını ayırdığı Amilton Konyaspor'a, Eren Albayrak da Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu.

Antalyaspor, Paul Mukairu'nun Danimarka'nın Kopenhag kulübüne sattı.

2019 yazında Nijerya'dan 19 yaşında bulunup getirilen ve son 3 sezondur Akdeniz ekibinin kadrosunda yer alan 22 yaşındaki hücum oyuncusu için 1.9 milyon euro bonservis ödendi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Paul Omo Mukairu, Danimarka'nın FC Kopenhag takımına transfer oldu. Futbolcumuza verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadesine yer verildi.

Mukairu, Antalyaspor formasıyla son üç sezonda Süper Lig ve kupa mücadelelerinde 53 maça çıktı ve 8 gol kaydetti. Mukairu bu sezon ise 17 maçta 3 gol, 1 asistle oynadı.

Antalyaspor, Paul Mukairu'yu 1.9 milyon euroya Danimarka ekibi FC Kopenhag'a sattı ile ilgili etiketler Antalyaspor FC Kopenhag Paul Mukairu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.