Antalyaspor yenilmezlik serisini Başakşehir karşısında 11 maça çıkardı

Antalyaspor evinde Medipol Başakşehir'le 0-0 berabere kalarak yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı... Akdeniz ekibi 5 maçtır berabere kalıyor. Aykut Kocaman'la 5. maçına çıkan İstanbul ekibi ise yine kazanamadı ancak yeni hocasıyla ilk puanını aldı!

Antalyaspor Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı... 27. haftada Medipol Başakşehir'i ağırlayan Kırmızı-Beyazlılar, zor bir dönemden geçen rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Üst üste 5. beraberliğini alan Akdeniz ekibi puanını 34'e yükseltti. Ersun Yanal'ın takımı 4 Şubat Perşembe günü Kadıköy'de Fenerbahçe'yle kozlarını paylaşacak.

Son şampiyon Başakşehir ise kümede kalma savaşı veriyor. Okan Buruk'un ardından teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman, Turuncu-Lacivertli takımın başında henüz 3 puanı bir arada göremedi. İlk 4 maçında sahadan mağlup ayrılan Kocaman, ilk puanını aldı. 25 puanla 18. sırada bulunan İstanbul ekibi çarşamba günü Konyaspor'u ağırlyacak.

Antalyaspor yenilmezlik serisini Başakşehir karşısında 11 maça çıkardı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, iki takımın da karşılaşmada etkili hücum yapamadığını, savunmada emniyeti eline alarak oyun kurmaya çalıştığını belirterek, "Oyuncularımızın defansif disiplinleri her geçen maç daha iyi oluyor. Ofansif olarak bunu yükseltmemiz lazım. Bunu daha iyi yapabilecek bir takımız. Daha önce yaptık. Onlar da etkin olabilecek hücum yapmadı" diye konuştu. 

TEK TESELLİMİZ PUAN ALMAMIZ

Aykut Kocaman ise uzun bir aradan sonra takımla 3-4 antrenman yapma fırsatı bulduklarına dikkati çekti. Rakibin en büyük özelliğinin arkayı daraltarak, defansif anlamda enine doğru her yeri kapsayarak rakibi zor duruma düşürmek, topla hızlı hocum yapmak olduğuna işaret eden Kocaman, "Sabırsız oynama gafleti hem maçın kontrolünü kaybetme hem de rakibimize istediği pozisyonları bulma anlamında fırsat yaratacaktı. İlk yarısı kısır geçti. Topu ağır dolaştırdık. İkinci yarıda topu hızlı dolaştırmaya başlamamızla daha tehlikeli olduk ancak bu maçı kazanma durumuna dönüşmedi. Antalya'da 2 puan kaybı bizim için üzüntü verici.  Burada alacağımız galibiyet daha konforlu alana çıkmak için bize fırsat verecekti. Bunu yakalayamadık. Tek tesellimiz  puan ve uzun süre sonra gol yemeden maçı bitirmiş olmamız" değerlendirmesinde bulundu. 

Antalyaspor yenilmezlik serisini Başakşehir karşısında 11 maça çıkardı ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Aykut Kocaman Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.