Antalyaspor-Göztepe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Antalyaspor ile Göztepe sezonu Antalya Stadı'nda açıyor... Süper Lig'de ilk 10 hedefi bulunan iki takım sezona 3 puanla başlamak istiyor. Akdeniz ekibi uzun bir aradan sonra seyircisine kavuşuyor. Göztepe ise 9 sezon sonra ilk kez açılışı deplasmanda yapacak.

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde geçen sezon tarihinin en uzun yenilmezlik sersini yakalayan ve sezona yeni transferleriyle iddialı giren Akdeniz ekibi evinde 3 puan istiyor.

Göztepe ise geçen sezonun 2. yarısında göreve gelen teknik direktör Ünal Karaman'la devam kararı almıştı. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi Antalya deplasmanında galibiyet hedefliyor.

Antalya Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak Göztepe-Antalyaspor maçını hakem Yasin Kol yönetecek. Zorlu mücadele beIN Sports HD 2'den naklen yayınlanacak.

Antalyaspor şu ana kadar Gaziantep FK'nın 33 yaşındaki sol beki Güray Vural, Hollandalı 22 yaşındaki sağ bek Sherel Floranus, gurbetçi 10 numara Ersin Zehir (23), Akhisarspor'un 20'lik stoperi Doğukan Nelik, Konyaspor'un 10 numarası Deni Milosevic, Bundesliga ekibi Mainz'dan 20 yaşındaki orta saha Erkan Eyibil, Sporting'in B takım kalecisi Diego Sousa'yı transfer etti. Bu isimlerin hepsinin Yanal'ın scout ekibinin listesinden olduğu biliniyor. Tecrübeli İtalyan orta saha Andrea Poli ise son transferdi.

Yanal'ın son bombası ise Cezayir'in yeni Rachid Ghezzal'ı olarak gösterilen Houssam Ghacha olmuştu. 25 yaşındaki kanat oyuncusu geçen sezon ülkesinde 24 maçta 10 gol attı, 9 asist yaptı.

Antalyaspor-Göztepe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

GÖZTEPE'NİN 30. SEZONU

Süper Lig'de 14 yıl aradan sonra döndüğü 2017-2018 sezonundan itibaren mücadelesini sürdüren Göztepe, bu kulvarda 2021-2022'de 30. kez mücadele verecek. Göztepe, geride kalan 29 sezonda 922 maça çıktı. Bu müsabakalarda 293 galibiyet, 285 beraberlik ve 344 mağlubiyet alan sarı-kırmızılı takım, 1016 gol attı, kalesinde 1110 gol gördü.

Göz Göz, bu kulvarda daha önce çıktığı 29 açılış maçında 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip, ilk hafta müsabakalarının 22'sinden en az 1 puan çıkardı.

İzmir temsilcisi, Süper Lig'de art arda 9 kez sezonun ilk maçına ev sahibi konumunda çıktıktan sonra bu sezon ilk hafta maçında deplasmanda puan arayacak. 

Antalyaspor-Göztepe maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Antalyaspor Göztepe Ersun Yanal Ünal Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.