Galatasaray Antalya'da Mostafa Mohamed'le kazandı

Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray 3 puanı tek golle aldı. Sarı-Kırmızılılar'a zorlu deplasmanda galibiyeti getiren golü Mostafa Mohamed attı.

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında oldukça "dominant" bir futbol sergilemesine rağmen 3 puanı tek golle alabildi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçta 64'te oyuna giren Mostafa Mohamed, 77'de takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

Sakatlıktan dönen Mısırlı golcü Şubat ayından beri süren suskunluğunu bozdu ve 11 maçta 6 gole ulaştı.

Geçen hafta evinde Trabzonspor'la 90+6'da bulduğu golle 1-1 berabere kalan, bu hafta da kritik bir 3 puan kazanan Sarı-Kırmızılılar puanını 69'a yükseltti. Yenilgi serisi 3 maça çıkan Akdeniz ekibi ise 42 puanda kaldı.

GALATASARAY, FİNALLER VE SONLARI HER ZAMAN BECERMİŞTİR

8'si isabetli 22 şut çektiği maçtan galip ayrılan Cim Bom, hafta içi Konyaspor'u ağırlayacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından şampiyonluk yarışının içinde olduklarının altını çizerek şunları söyledi:

Galatasaray Antalya'da Mostafa Mohamed'le kazandı

"Dominant bir oyun oynadık. 6-3-1 gibi dizilen bir takım açmak, böyle bir takıma karşı bir sürü pozisyon bulmak... Boffin'i geçemedik. Halil çok kaçırdı ama sırtı dönük pozisyon alıp bu kadar pozisyon üreten az oyuncu vardır. Galatasaray, finaller ve sonları her zaman becermiştir. İnşallah böyle sezon sonuna gideceğiz. Ben 1996'da Galatasaray'a ilk geldiğimde, maç gününde Van'a Hagi'yi getirtmiştim, oynamış ve 2 gol atmıştı. Elimizde ne imkan varsa, imkanları doğru ve dürüst şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Mustafa Muhammed'e güveniyoruz."

Galatasaray Antalya'da Mostafa Mohamed'le kazandı ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Fatih Terim Ersun Yanal Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.