Çaykur Rizespor Antalya'da 3 puanı 3 golle aldı

Çaykur Rizespor deplasmanda Antalyaspor'u 2-3 mağlup etti. 3 ve 5'te bulduğu gollerle maça adeta 0-2 önde başlayan Karadeniz ekibi, 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi ve alt sıradaki bloktan kopmak adına kritik bir galibiyete imza attı.

Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Çaykur Rizespor, zorlu deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı: 2-3. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde ilk 2 maçından galip ayrılan, ardından da 3 maçlık duraklama dönemine giren Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golleri İsmail Köybaşı (3), Fernando Boldrin (5) ve Erik Sabo (65) attı.

Geçen hafta Kayserispor'u deplasmanda tek golle mağlup eden Akdeniz ekibi ise evinde üst üste 2. yenilgisini aldı. Ersun Yanal'ın takımı bu 2 maçta kalesinde 7 gol gördü. Kırmızı-Beyazlılar'ın Çaykur Rizespor maçındaki golleri Veysel Sarı (33) ve Naldo'dan (85) geldi.

Çaykur Rizespor Antalya'da 3 puanı 3 golle aldı

Çaykur Rizespor bu galibiyetle puanını 39'a yükseltti. Karadeniz ekibi haftaiçi Konyaspor'u ağırlayacak. 42 puanda kalan Antalyaspor ise Hatayspor deplasmanına gidecek.

Bülent Uygun maçın basın toplantısında, "Futbolcu kardeşlerimizi tek tek tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu maçlar başlıyor. Konyaspor, ardından Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarımız var. Ligin alt sıralarının bir nevi ateş çemberi olduğu ortamda aldığımız 3 puan çok önemli. Önümüzdeki maçları da kazanıp ligde üst sıralara tırmanmalıyız. Ligdeki yerimizi perçinlememiz gerekiyor. Bunu yapalım ki gelecek sezonun planlamasına başlayabilelim” diye konuştu.

Çaykur Rizespor Antalya'da 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler Antalyaspor Bülent Uygun Ersun Yanal Çaykur Rizespor İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.