Antalyaspor Bursaspor maçı ne zaman?

Antalyaspor Bursaspor maçı ne zaman? Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor evinde Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Bu kritik maç öncesinde ev sahibi ekip 26 maçta 7 galibiyet 7 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 14. sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip ise 26 maçta 9 galibiyet 6 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor. Peki, Antalyaspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Antalyaspor Bursaspor maçı saat kaçta? Milli takım arasının sona ermesinden sonra alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Antalyaspor evinde Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Bu maç öncesinde Bursaspor 26 maçta 9 galibiyet 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile ligin 11. sırasında yer alıyor. Antalyaspor ise 26 maçta 7 galibiyet 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile ligin 14. sırasında yer alıyor. Peki, Antalyaspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Antalyaspor_Bursaspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_Hangi_kanaldasfaasfas

ANTALYASPOR BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'de Antalyaspor ile Bursaspor 31 Mart cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Saat 16:00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Antalyaspor_Bursaspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_Hangi_kanaldasfaasfas_1

"DEPLASMAN PERFORMANSIMIZIN GELİŞMEYE İHTİYACI VAR"

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Titi, "Kendi evimizde iyi maçlar çıkartıyoruz. Ama deplasman performansımızın gelişmeye ihtiyacı var. Dışarıda da kazanmamız lazım" dedi.

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Titi, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Titi, "Şampiyon olmuş bir takımda beklentilerin yüksek olması normal. İstenilen sonuçlar gelmeyince de baskı oluyor. Lig sonuna kadar daha fazla puan alıp, Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğiz" diyerek, "Bursaspor'un oyuncusuysanız her zaman kazanmak için oynar ve ona göre hazırlanırsınız. Ligde zor bir dönemden geçtik ama iyi bir döneme gireceğimizi düşünüyorum. Sivasspor gibi zor bir takımı yendik. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"YÜKSEK KALİTELİ BİR EKİBE SAHİBİZ"

Baskının her zaman olacağını dile getiren Brezilyalı oyuncu, "Yüksek kaliteli bir ekibe sahibiz. Bu da beklentileri yükseltiyor. Ligin sonuna kadar daha fazla puan alacağımıza ve Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Kendi evimizde iyi maçlar çıkartıyoruz. Ama deplasman performansımızın gelişmeye ihtiyacı var. Gelişmemiz için elimizden geleni yapıyoruz ve içerideki performansımızı dışarıda da kazanmamız lazım" diye konuştu.

"BU BİZİM ÇÖZEBİLECEĞİMİZ BİR KONU DEĞİL"

Antalyaspor'a karşı önemli bir maça çıkacaklarını belirten Titi, bunun için gereken hazırlığı yapacaklarını söyledi.

Titi, parasal konularla ilgili sorulan soruya ise "Bu bizim çözebileceğimiz bir konu değil. Biz saha içine odaklanıyoruz ve saha içinde yapılması gerekeni yapıyoruz. Onun dışındaki problemler bizim işimiz değil, bizler futbolcularız. Bizi ilgilendirmez" dedi.

Titi ayrıca Le Guen gibi bir hocaya sahip olmanın önemli olduğunu belirtti.

BURSASPOR'DAN ANLAMLI İMZALAR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında down sendromlu 2 taraftar, 1 günlük sözleşme imzaladıktan sonra takımla antrenmana çıktı.

Etkinlik kapsamında down sendromlu taraftarlar Turhan Dursun ve Melih Bor, yakınlarıyla Özlüce Tesisleri'ne gelerek ilk olarak kulüp başkanı Ali Ay ile görüştü.

Görüşme sonunda temsili olarak 1 günlük sözleşme imzalayan Dursun ile Bor, daha sonra akşam antrenmanı için hazırlık yapan teknik heyet ve futbolcularla tanışarak antrenmana çıktı.

Teknik direktör Paul La Guen ve oyuncuların yakın ilgi gösterdiği Dursun ile Bor, antrenman sonunda tesislerden mutlu şekilde ayrıldı.

Bu arada, Bursaspor Kulübü, etkinliği resmi internet sitesinden "Kulübümüz iki yıldız ismi kadrosuna kattı" başlığı ile duyurdu.

Sitede, "Uzun süren görüşmeler sonucu anlaşma sağlanan yıldız isimler Turhan Dursun ve Melih Bor, kendilerin 1 günlüğüne yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başarılı santrfor Turhan Dursun ve genç orta saha oyuncusu Melih Bor, bugün kendilerini Bursasporlu yapan sözleşmeyi başkanımız Ali Ay ile birlikte imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninin ardından takım arkadaşlarıyla tanışan yeni transferlerimiz, daha sonra takımımızla antrenmana çıkarak hünerlerini sergiledi." ifadelerine yer verildi.

26cedcf0226b44efa7ed5f323df85e7c

"BAZEN ANLAMAYA GEREK YOKTUR SÖYLENENLERİ"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahalarında 1-0 kazandıkları Demir Grup Sivasspor maçıyla ilgili ''Milli maç nedeniyle verilecek ara öncesinde 3 puan almak hayati öneme sahipti. Oyuncularımı kutlamak istiyorum.'' dedi.

Le Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bugün dev bir galibiyet aldıklarını belirten Le Guen, ''Çok önemliydi. Milli maç nedeniyle verilecek ara öncesinde 3 puan almak hayati öneme sahipti. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. Maç içindeki organizasyonlarından ödün vermediler. Onlarla gurur duyuyorum.'' diye konuştu.

Le Guen, bir gazetecinin ''Maç içinde size ve yönetime yönelik tepkiler vardı. Bunları anladınız mı Neler söyleyeceksiniz '' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bazen anlamaya gerek yoktur söylenenleri, tahmin edebilirsiniz o sesler yükseldiğinde. Taraftarlarımıza hep saygı duydum, alkışladıklarında da tepki verdiklerinde de büyük tepkiler göstermemeye çalıştım. Ben şunu çok iyi biliyorum ki, oyuncularım sahada büyük bir oyun ortaya koydular. Benim için bu çok önemli. Benimle alakalı tepkiler çok normal ama beni şaşırtan etken Başkan Ali Ay’a tepki gösterilmesiydi. Çünkü elinden gelen her şeyi yaptığını, elini, taşın altına korkmadan koyduğunu biliyorum. İnanın benim açımdan yaralayıcı değildi tepkiler. Ben bunlarla baş etmeye hazırım. Ben bir savaşçıyım, savaşmaktan da en son kaçacak kişi benim."

Antalyaspor_Bursaspor_mac_ne_zaman_Saat_kacta_Hangi_kanalda

FENERBAHÇE'YE ÇOK SERT YANIT

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Vakfının yayın organı Stadyum dergisine verdiği röportajda Bursaspor'un 2010 yılında kazandığı şampiyonluğa ilişkin açıklama yapmıştı. Yıldırım, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadıkları dönemde FETÖ'nün futbola müdahale yaptığını söyleyen Yıldırım, "Bursaspor şampiyon yapıldı" demişti. Bursaspor da resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Aziz Yıldırım'a cevap verdi. Yeşil-beyazlı kulübün açıklamasında kazandıkları şampiyonluğun "Futbol kamuoyunun vicdanıyla zihnindei yerini 'tertemiz' vurgusu ile aldığı" belirtildi.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"2010 yılında kazandığımız ve futbol kamuoyunun vicdanıyla zihnindeki yerini 'tertemiz' vurgusu ile alan şampiyonluğumuz, söz konusu şahsın seçim malzemesi seviyesine indiremeyeceği kadar yüce ve yüksek olduğu gibi, Türk futbol ailesinin büyük çoğunluğunun artık yaka silktiği ve her ağzını açtığında hedef gözetmeksizin kin nefret ve düşmanlık saçan bu şahsiyetin diline yakışmayacak kadar da değerlidir.

Türk futbol kamoyunun iki şampiyon camiasını birbirine düşürmekten başka hiç bir gayesi olmayan bu akıl dışı ithamlara zerre kadar itibar göstermediğimizin bilinmesini istiyor, bununla birlikte hamurunda sadece hak, hukuk, alın teri ve emek olan o tarihi başarımıza uzanan zehirli dile TFF ve hukuk çerçevesinde hak ettiği cevabın verilmesi hususunda gerekli girişimleri başlatmış bulunuyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

BURSASPOR KULÜBÜ"

Antalyaspor Bursaspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Antalyaspor Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.