Antalyaspor, Bologna'nın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Poli'yle büyük ölçüde anlaştı

Şu ana kadar 8 transfer yapan Antalyaspor, bir dönem İnter ve Milan formaları da giyen İtalyan milli futbolcu Andrea Poli'yle anlaştı. Akdeniz ekibi Serie A'da 300 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Poli için kulübü Bologna'yla son pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Antalyaspor, İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Poli ile anlaştı. İnter ve Milan formalarıyla da hatırlanan ve Serie A'da 300 maça çıkan 31 yaşındaki Poli için kulübü Bologna'yla görüşmeler sürüyor.

DHA'nın haberine göre; Bologna ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, Akdeniz ekibiyle son bir görüşme yapacak. Taraflar arasında anlaşmanın yakın olduğu öğrenilirken, İtalyan futbolcuyla anlaşılması halinde bonservis bedeli de ödenmeyecek.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda final oynayan Antalyaspor, TFF Süper Kupa maçında Beşiktaş'ı mağlup edip kulüp tarihinin ilk kupasını müzesine taşımak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Kırmızı-Beyazlılar 8 transfer yaptı. 8 transferin hepsi de Yanal'ın scout ekibi tarafından tespit edilen isimlerdi.

MİLANO'DA 5 SEZON GEÇİRDİ

Sampdoria altyapısından yetişen ve 2011-12 sezonunda İnter'de kiralık olarak oynayan Poli, 2013 yazında bir başka Milano ekibi olan AC Milan'a 6 milyon euro bonservisle transfer edildi. İtalya Milli Takımı'nda da 6 kez forma giyen Andrea Poli, 2017'den beri Bologna'da oynuyor. 1.82'lik merkez orta saha oyuncusu geçen sezon Serie A'da 18 maça çıkıp 1 gol atmıştı.

Antalyaspor, Bologna'nın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Poli'yle büyük ölçüde anlaştı

Antalyaspor şu ana kadar Gaziantep FK'nın 33 yaşındaki sol beki Güray Vural, Hollandalı 22 yaşındaki sağ bek Sherel Floranus, gurbetçi 10 numara Ersin Zehir (23), Akhisarspor'un 20'lik stoperi Doğukan Nelik, Konyaspor'un 10 numarası Deni Milosevic, Bundesliga ekibi Mainz'dan 20 yaşındaki orta saha Erkan Eyibil ve Sporting'in B takım kalecisi Diego Sousa'yı transfer etti. Bu isimlerin hepsinin Yanal'ın scout ekibinin listesinden olduğu biliniyor.

Yanal'ın son bombası ise Cezayir'in yeni Rachid Ghezzal'ı olarak gösterilen Houssam Ghacha olmuştu. 25 yaşındaki kanat oyuncusu geçen sezon ülkesinde 24 maçta 10 gol attı, 9 asist yaptı.

Antalyaspor, Bologna'nın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Poli'yle büyük ölçüde anlaştı ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Andrea Poli bologna
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.