Antalyaspor ile Beşiktaş 23. hafta mücadelesinde 1-1 berabere kaldı

Geçen hata evinde Trabzonspor'a 1-2 mağlup olarak zirveyi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, 23. hafta mücadelesinde Antalyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 2 puan daha kaybeden Siyah-Beyazlılar, 2'nciliği de Galatasaray'a kaptırdı. Ersun Yanal'ın Antalya'sı yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Süper Lig'in 23. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş 1-1 berabare kaldı. Geçen hafta evinde Trabzonspor'a 1-2 mağlup olarak 9 maçlık yenilmezlik serisini sona eren Siyah-Beyazlılar, Antalya deplasmanında da 2 puan bıraktı. Kartal 2 haftada 5 puan kaybıyla önce zirveyi, sonra da ikincilik koltuğunu rakiplerine kaptırmış oldu.

Antalyaspor maçın ilk yarısını 39'da Gökdeniz Bayrakdar'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. 19 yaşındaki forvet, Vodafone Park'ta 1-1 sona eren maçta da Kırmızı-Beyazlılar'ın golünü atan isim olmuştuç

57'de teknik direktör Sergen Yalçın'dan 3 değişiklik birden geldi. 70'te Akdeniz ekibinin savunmasının kritik ismi Veysel Sarı 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Kullanılan serbest vuruşta ise Domagoj Vida skora dengey getirdi: 1-1. Golün ortasını yapan Rachid Ghezzal, Süper Lig'deki asist sayısını 15 maçta 10'a yükseltti.

Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor, iç sahada yaşadığı 6-0'lık Hatayspor hezimetinden sonra yenilmezlik serisini 7 maça, puanını ise 30'a yükseltti. 45 puana yükselen Beşiktaş ise averajla Galatasaray'ın ardından 3. sırada yer alıyor. Kartal, hafta sonu evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Antalyaspor ise Denizlispor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Antalyaspor ile Beşiktaş 23. hafta mücadelesinde 1-1 berabere kaldı

Teknik direktör Sergen Yalçın, Boşnak yıldız Adem Ljajic'i ilk 11'de başlattı. Karagümrük ve Göztepe maçlarına oyuna sonra dan girip gol atan Ljajic, bu seon ilk kez 11'de maça başladı.

Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmakan Beşiktaş'ta Everton'dan kiralanan milli golcü Cenk Tosun ise kadroda değil. 29 yaşındaki santrforun haftaya Konyaspor maçıyla Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudriashov, Naldo, Eren, Nuri, Fredy, Amilton, Imeri, Gökdeniz

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Josef, Atiba, Ljajic, Larin, Nkodou, Aboubakar

Antalyaspor ile Beşiktaş 23. hafta mücadelesinde 1-1 berabere kaldı - Resim : 2

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dk. 10 TEHLİKE! Beşiktaş kontra atakla etkili geldi. Kendi yarı sahasında topu kapan Siyah-Beyazlılar'da Valentin Roiser rakip ceza sahasına kadar topla hızlı bir koşu yaptı, penaltı noktası üzerinde Adem Ljajic'i topla buluşturdu, Ljajic'in vuruşunda kaleci Boffin gole izin vermedi. Maçın en net gol fırsatı...

Dk. 27 Josef'in pasıyla savunma arkasına sarkan Kevin N'Koudou kaleciden sıyrıldı. Açısını kaybeden oyuncu topu kale sahasına çevirdi. Antalyaspor stoperi Naldo araya girip topu uzaklaştırdı.

Dk. 39 GOL! 37'de gole yaklaşan Beşiktaş, Cyle Larin'le golü kaçırdı. Antalyaspor 2 dakika sonra öne geçti. Freddy'nin soldan ortasına ceza sahasında iyi yükselip kafayı vuran Gökdeniz Bayrakdar, Akdeniz ekibini 1-0 öne geçirdi. Kırmızı-Beyazlılar'ın ilk şutu gol oldu. Genç forvet, ligin ilk yarısında 1-1 biten maçta da takımının golünü atan isim olmuştu.

Antalyaspor ile Beşiktaş 23. hafta mücadelesinde 1-1 berabere kaldı - Resim : 3

Dk. 57 ÜÇ DEĞİŞİKLİK BİRDEN Beşiktaş Teknik Direktörü 2. yarıda 3 değişiklik birden yaptı. Çok yorulan Atiba yerini Oğuzhan Özyakup'a bıraktı. Adem Ljajic'in yerine Bernard Mensah girerken, N'Koudou ise yerini Rachid Ghezzal'e bıraktı.

DK. 64 MENSAH CEZALI Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Mensah maça sarı kart sınırında çıkmıştı. Hakem Alper Ulusoy'dan 64'te kart gören orta saha oyuncusu Konyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Dk. 70 Ceza sahası sol tarafında Larin'e sert faul yapan Veysel Sarı 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. Tecrübeli stoper takımını 10 kişi bırakınca hücumcu Imeri oyundan alındı stoper Ersan Adem Gülüm eski takımına karşı oyunda.

Dk. 73 GOL! Serbest vuruşu Rachid Ghezzal kullandı, Domagoj Vida topu kafayla ağlara gönderdi. Ghezzal'in 15. Süper Lig maçında 10. asisti...

Dk.82 ÜST ÜSTE TEHLİKELER Beşiktaş'ta Cyle Larin'in şutu direkten döndü! Atağın devamında pozisyona giren Oğuzhan Özyakup, net gol şansında kaleci Boffin'i geçemedi.

Antalyaspor ile Beşiktaş 23. hafta mücadelesinde 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Antalyaspor Beşiktaş Domagoj Vida Sergen Yalçın Ersun Yanal Gökdeniz Bayrakdar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.