Beşiktaş'tan Antalyaspor deplasmanında tarihi performans! Kartal 2-0'dan geri döndü, 3-2 kazandı

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş, Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya... İlk 4 haftada gol yemeden 10 puan toplayan Beşiktaş'ta ideal savunma hattında 3 eksikle çıktığı maçın ilk yarısında Necip ve Mehmet Topal'ı da sakatlığa kurban verdi. Akdeniz ekibi ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Kartal 2. yarıda harika bir geri dönüşe imza attı ve yarım saatte bulduğu 3 golle maçı kazandı.

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş, ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçı 3-2 kazanmayı başardı. Antalya deplasmanına 5 eksikle giden Siyah-Beyazlılar'da Necip Uysal ve Mehmet Topal da ilk yarıda sakatlanıp oyundan çıktı. Taktiği, formasyonu, oyuncuların yerlerini peş peşe değiştirmek zorunda kalan Kartal, ilk yarı biterken üst üste 2 gol yedi. Ancak Sergen Yalçın'ın öğrencileri 2. yarının ilk 30 dakikasında maçı çevirmeyi başardı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'u ağırlayan Siyah-Beyazlılar, etkili başladığı maçta Alman devine 1-2 mağlup olmuştu. Yüzünü yeniden lige dönen Kartal, Antalya'da hata yapmak istemiyordu.

Akdeniz ekibi 42'de Haji Wright'la öne geçti. Vesyel Sarı'nın duran toptan attığı kafa golü skoru 2-0 yaptı.

2. yarıda geri dönüşü 49'da Rıdvan Yılmaz'la başlatan Kartal, 65't Michy Batshuayi, 76'da da Rachid Ghezzal'la bulduğu gollerle 3-2 öne geçti. Cezayirli yıldız bu sezon ilk golünü attı.

ROSİER SON ANDA KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ta zorlu mücadele öncesi eksik oyuncuların fazlalığı can sıkıyor. Sakatlık kervanına son olarak Valentin Rosier katıldı. Fransız sağ bekin üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi sebebiyle tedbir amaçlı olarak kamp kadrosundan çıkarılıldığı açıklandı.

Malatya maçında sakatlanan Domagoj Vida ile Alex Teixeira'nın dışında Dortmund maçında sakatlanan Welinton da eksikler arasındaydı. Vida, Welinton ve Rosier'in yokluğuyla teknik direktör Sergen Yalçın'ın ideal savunma hattından 3 kişi eksilmiş oldu. 

Antalyaspor maçında stoperde Mehmet Topal-Francisco Montero ikilisi görev yaptı. Necip Uysal ise sağ bekte oynadı. Ancak Necip ile Mehmet de ilk yarıda sakatlanınca Josef de Souza stopere, NSakala sağ beke geçti, Rıdvan Yılmaz oyuna girdi.

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray, Nuri Şahin, Poli, Fredy, Gökdeniz, Mukairu, Wright

BEŞİKTAŞ: Mert, Necip, Montero, M. Topal, N'Sakala, Josef, Salih Uçan, Atiba, Kenan, Gökhan Töre, Batshuayi

İLK GOLÜ DORTMUND'DAN YEDİ

Süper Lig'in ilk 4 haftasında gol yemeden 10 puan toplayan Beşiktaş, bu sezon ilk gollerini Borussia Dortmund'dan yemişti. Bu galibiyetle puanını 13 yapan Beşiktaş, 6. haftada Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Geçen hafta Gaziantep'e deplasmanda 2-0 mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 4 puanla 15. sırada bulunuyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımında Beşiktaş mücadelesi öncesi sakatlıkları süren Doğukan Nelik ile Bahadır Öztürk dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş'tan Antalyaspor deplasmanında tarihi performans! Kartal 2-0'dan geri döndü, 3-2 kazandı

Beşiktaş'tan Antalyaspor deplasmanında tarihi performans! Kartal 2-0'dan geri döndü, 3-2 kazandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Antalyaspor Sergen Yalçın Ersun Yanal Valentin Rosier Rıdvan Yılmaz michy batshuayi rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.