Berkay Özcan Antalyaspor'a patladı... Başakşehir Emre Belözoğlu'yla 2'de 2 yaptı

Medipol Başakşehir, Antalyaspor'u deplasmanda 1-2 mağlup ederek 3-2'lik Beşiktaş galibiyetinin tek maçlık bir motivasyon olmadığını gösterdi. Yeni hocası Emre Belözoğlu yönetiminde 2'de 2 yapan Turuncu-Lacivertliler'de 3 puanı getiren golleri Berkay Özcan attı.

Yeni hocası Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Medipol Başakşehir, Antalyaspor deplasmanında 1-2 kazandı. İstanbul'un Turuncu-Lacivertli ekibine 3 puanı getiren golleri Berkay Özcan attı.

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Başakşehir, 32'de Berkay Özcan'ın attığı golle ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı. İkinci gol 56'da yine Berkay'dan geldi. Tabelayı belirleyen golü 90+5'te Hüsameddin Gaşa attı.

Başakşehir'e geçen sezon Hamburg'dan 2.5 milyon euro bonservisle transfer edilen gurbetçi orta saha, bu sezon ilk gollerini attı. 10 maçın 10'unda da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Emre Belözoğlu'nun vazgeçilmezleri arasında...

Berkay Özcan'ın Tolga Ciğerci'yle yaşadığı gol sevinci merak uyandırdı. İkilinin selamlaşması ne anlama geliyor bilen yok...

Berkay Özcan Antalyaspor'a patladı... Başakşehir Emre Belözoğlu'yla 2'de 2 yaptı

TEK MAÇLIK BİR MOTİVASYON DEĞİLMİŞ...

Bu galibiyetle puanını 12'ye yükselten Medipol Başakşehir, 11. haftada Adana Demirspor'u ağırlayacak. Nuri Şahin liderliğindeki yeni teknik yapılanmadaki ilk maçında Sivas deplasmanında 2-2 berabere kalan Antalyaspor ise 9 puanda kaldı. Akdeniz ekibi haftaya Giresunspor deplasmanında...

Emre Belözoğlu geçtiğimiz gün antrenman öncesi basın mensuplarına konuşmuş ve 3-2'lik Beşiktaş galibiyetinin tek maçlık bir motivasyon olmadığını Antalya'da göstermek istediklerini söylemişti:

"Bizim adımıza oyun adına da ümit verici. Sonuçta Beşiktaş geçen senenin şampiyonu. Oturmuş, ciddi kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Kazanmak güzel. Bu başlangıcın tek maçlık bir motivasyon olmadığını göstermek istiyoruz. Sezonun geneline bunu yaymak istiyoruz. Antalyaspor da yeni hocasıyla yeni oyun anlayışıyla istekli ve arzulu başladı. Ligimizde maç kazanmak kolay değil."

"O yüzden her maçın kendi içinde zorlukları, ayrı senaryoları var. Dersimize çalışıyoruz. Oyuncularımızı ona göre hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Beşiktaş maçının motivasyonu ile beraber devam edecek. Biz yine istediğimiz oyunu, gün be gün oynayarak rakiplerimize kabul ettiren bir Başakşehir olarak lige hazırlanmaya çalışıyoruz."

Berkay Özcan Antalyaspor'a patladı... Başakşehir Emre Belözoğlu'yla 2'de 2 yaptı - Resim : 2

Berkay Özcan Antalyaspor'a patladı... Başakşehir Emre Belözoğlu'yla 2'de 2 yaptı ile ilgili etiketler Başakşehir Emre Belözoğlu Antalyaspor Nuri Şahin berkay özcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.