Akdeniz derbisinde zafer Aytemiz Alanyaspor'un oldu

Süper Lig'in yenilgisiz tek takımı konumundaki Aytemiz Alanyaspor, Akdeniz derbisinde Antalyaspor'u deplasmanda 0-2 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Turuncu-Yeşilliler maç eksiğine rağmen averajla zirveyi Sarı-Lacivertliler'den geri aldı.

Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Aytemiz Alanyaspor, kazanmayı derbide de sürdürdü: 0-2. İlk yarısı golsüz sona eren Akdeniz derbisindeTuruncu-Yeşilliler'e galibiyeti getiren golleri 55'te Salih Uçan ve 84'te Berkan Kutlu kaydetti.

67'de Hakan Özmert'in kırmızı kart görmesiyle ev sahibi 10 kişi kaldı.

Çağdaş Atan yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor, bu galibiyetle puanını 20 yükselterek maç eksiğine rağmen averajla liderliği Fenerbahçe'den aldı. Süper Lig'in yenilgisiz tek takımı olan Turuncu-Yeşilliler 10. haftada Konyaspor'u ağırlayacak.

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirerek hedef büyüten Antalyaspor ise 9 puanda kaldı. Kırmızı-Beyazlılar haftaya BB Erzurumspor deplasmanında mücadele edecek.

Akdeniz derbisinde zafer Aytemiz Alanyaspor'un oldu

Akdeniz derbisinde zafer Aytemiz Alanyaspor'un oldu ile ilgili etiketler Salih Uçan Antalyaspor Ersun Yanal Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.