Paul Mukairu'dan üçlük... Altay'ı tek golle deviren Antalyaspor kazanmaya devam ediyor

Süper Lig'in 12. haftasında Altay'ı ağırlayan Antalyaspor, 3 puanı tek golle aldı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golü 49'da Paul Mukairu attı. Nuri Şahin yönetiminde üst üste 2. galibiyetini alan Kırmızı-Beyazlılar milli araya moralli giriyor. Süper Lig'e iyi bir giriş yapan Mustafa Denizli'nin Altay'ı ise 5 maçtır kazanamıyor...

Antalyaspor 12. haftada Altay'ı 1-0 mağlup ederek milli araya moralli giriyor... Yeni bir teknik yapılanmaya giden ve takımı tecrübeli futbolcusu Nuri Şahin'e emanet eden Akdeniz ekibi, 4 maçta 7 puan toplayarak Ersun Yanal döneminde 8 maçta topladığı 8 puana yaklaştı.

Antalya Stadyumu'nda oynanan ve Mert Güzenge'nin yönettiği maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golü 49'da Paul Mukairu attı. 21 yaşındaki Nijeryalı kanat forveti bu sezon ligdeki ilk gol sevinini yaşadı.

Akdeniz ekibi bu galibiyetle üst üste 2. maçını kazandı ve puanını 15 yaptı. Antalyaspor 13. haftada Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Mustafa Denizli'nin Süper Lig'e çıkardığı ve sezona flaş bir başlangıç yapan Altay'da ise kanama durmuyor. Son 5 maçın 4'ünü kaybedip, galibiyete hasret kalan İzmir ekibi 15 puanda takıldı... Siyah-Beyazlılar milli ara sonrası Adana Demirspor'u ağırlayacak.

HAJİ WRİGHT EN AZ 3 HAFTA YOK

Antalyaspor'un golcü ismi Haji Wright sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemedi. Maçtan iki gün önce arka adalesinde yırtık tespit edilen 23 yaşındaki forvetin, 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Giresunspor maçının 46. dakikasında Gökdeniz Bayrakdar'ın yerine oyuna giren ABD'li forvet, 2 dakika sonra sakatlanarak oyunu terk etmişti. MR’ı çekilen ve arka adalesinde 2 yırtık tespit edilen genç forvetin, 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Wright, bu sezon transfer olduğu Antalyaspor ile 11 maçta 4 gol atmıştı.

Paul Mukairu'dan üçlük... Altay'ı tek golle deviren Antalyaspor kazanmaya devam ediyor ile ilgili etiketler Antalyaspor Nuri Şahin Altay Mustafa Denizli Paul Mukairu Haji Wright
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.