Antalyaspor - Adana Demirspor maçı sonrası Vincenzo Montella: Lig şimdi başlıyor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'la karşılaştı ve sahadan 3-0'lık net galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin ardından Mavi-şimşekler'in teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu ve "Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık, tabii ki ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Aslında bizim için lig şimdi başlıyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Antalyaspor’u 3-0’lık skorla geçti.

KIRMIZI KARTLAR SONRASI OYUNU DEĞERLENDİRDİ

Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşma öncesi takımını çok istek ve arzulu bir takıma karşı oynayacakları konusunda uyarıda bulunduğunu söyledi. Attıkları erken golle maça çok iyi başladıklarını belirten Montella, "Rakibimizin ilk kırmızı kartı sonrası takımımı hiç beğenmedim. Çok yavaş oynadık ve o dakikalarda zorlandık. Bizim yediğimiz kırmızı karttan sonra ise aslında daha iyi oynadık" dedi.

''LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR''

İtalyan teknik adam şöyle devam etti; ''Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık, tabii ki ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Taraftarımızı ve başkanımızı mutlu ettiğimiz için mutluyuz. Aslında bizim için lig şimdi başlıyor" ifadelerine yer verdi.

İHA

Antalyaspor - Adana Demirspor maçı sonrası Vincenzo Montella: Lig şimdi başlıyor ile ilgili etiketler Antalyaspor Adana Demirspor Süper Lig 7.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.