Antalyalı gencin evlilik teklifi provası

Antalya'da ismi öğrenilemeyen bir genç, Poyraz Karayel dizisindeki evlilik teklifi sahnesinden ilham alarak teklif provası yaptı. İkinci kattaki dairesine çıkan genç adam, hiç düşünmeden arkadaşlarının tuttuğu brandaya kendisini bıraktı ancak işler umduğu gibi gitmedi.

Antalya'da bir genç, önceki yıllarda Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve reyting rekorları kıran Poyraz Karayel dizisinin 41'inci bölümünde yer alan Poyraz'ın Ayşegül'e evlenme teklifi ettiği sahnenin, benzerini yapmak için prova yaptı.

Başrollerini İlker Kaleli (Poyraz) ile Burçin Terzioğlu'nun (Ayşegül) canlandırdığı dizide, Ayşegül'e evlenme teklifi yapmak isteyen Poyraz, arkadaşlarının tuttuğu brandaya metrelerce yükseklikten atlamıştı.

Antalyalı gencin evlilik teklifi provası

BAŞINI ZEMİNE ÇAPRTI

Yayınlandığı tarihte çok konuşulan sahneden ilham alan Antalyalı bir genç de 2'nci kattan brandaya atlayarak, kız arkadaşına yapacağı evlilik teklifinin provasını gerçekleştirdi.

Antalyalı gencin evlilik teklifi provası - Resim : 2

Balkondan arkadaşlarının tuttuğu brandaya atlayan genç, başını hafif şekilde beton zemine çarpıyor. Yara almayan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA

Antalyalı gencin evlilik teklifi provası ile ilgili etiketler Antalya dizi evlilik poyraz karayel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.