Antalyalı fenomen dondurmacıdan olay yaratan dans videosu! İç çamaşırsız müşterisiyle dansı viral oldu! Milyonlarca kişi izledi!

Antalya’da dondurmacılık yapan Mehmet Dinç, popüler şarkılar ile müşterileriyle yaptığı dansları TikTok’a yüklemesinin ardından fenomen olmuştu. Yeni dans videosu ise dikkat çekti!

Antalya’da dondurmacı dükkanı işleten Mehmet Dinç, kısa süre önce Kalbimdesin, Bulamam Senden Başka, Ahlaa Habibti, Kalbimdesin gibi şarkılarla müşterileriyle yaptığı dansları sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından fenomen olmuştu.

Dünyanın birçok farklı yerinden takipçi kitlesine sahip olan Mehmet Dinç’in son videosu ise olay oldu. İç çamaşırsız elbisesi ile dikkat çeken bir müşterisiyle dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından kısa sürede çok sayıda kişi videoyu izledi.

ÇILGIN DONDURMACINDAN YENİ DANS VİDEOSU!

Antalyalı fenomen dondurmacıdan olay yaratan dans videosu! İç çamaşırsız müşterisiyle dansı viral oldu! Milyonlarca kişi izledi!

Popüler sosyal medya platformu TikTok’ta Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç, kadın müşterileri ile yaptığı dans videolarıyla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başardı. Antalya’da dondurmacı dükkanı işleten Mehmet Dinç’in bu kez paylaştığı yeni dan videosu ise kısa sürede gündem oldu.

Tüm paylaşımları kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı, bu defa yeşil mini etekli elbisesi ile dikkat çeken bir kadın müşterisi ile yaptığı dans viral oldu. Birçok kişi tarafından beğenilen videoya bazı kesimlerden ise tepki gecikmedi. Dondurma standının önünde kendi şarkılarıyla kadın müşterileri ile dans eden Mehmet Dinç’in son videosuyla da olay oldu.

MİLYONLARCA TAKİPÇİYE SAHİP!

Kadın müşterileriyle ettiği danslarıyla kısa sürede popülerlik kazanan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, TikTok başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda aktif olarak dans videoları yayınlıyor. TikTok’ta 18.4 milyon takipçiye sahip Mehmet Dinç, Instagram’da 1 milyon takipçiye sahip. YouTube’da ise 3 milyondan fazla abonesi bulunan Mehmet Dinç’in sosyal medya hesaplarından yayınladığı her video ise kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izleniyor.

Dünyanın dört bir yanından takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı’nın kadın müşterileri ile olan dans videoları ise zaman zaman tepki de çekiyor. Son videosunda sütyensiz mini elbisesi ile dans eden kadın müşterisini öne çıkarması tepkilere neden oldu.  

Antalyalı fenomen dondurmacıdan olay yaratan dans videosu! İç çamaşırsız müşterisiyle dansı viral oldu! Milyonlarca kişi izledi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.