Antalya'dan sonra Ardahan da...

Liderlik kavgası ve kurultay çekişmesinin sürdüğü MHP'de sıcak bir gelişme daha yaşandı. 3 gün önce Antalya il teşkilatını görevden alan MHP Genel Merkezi, Ardahan il teşkilatının görevine de son verdi.

Görevden alınan MHP İl Başkanı Taşkın Polat, yaptığı açıklamada, MHP Genel Merkezi'nin kararıyla 16 Mayısta il teşkilatının görevine son verildiğini ve kararın bugün kendilerine tebliğ edildiğini söyledi.

BAHÇELİ'NİN MEMLEKETİ İÇİN SÖYLEDİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

1 Kasım Genel Seçimlerinde 81 il arasında oyunu arttıran tek il teşkilatının Ardahan olduğunu ifade eden Polat'ın Bahçeli'nin memleketi olan Osmaniye için söyledikleri dikkat çekti. Polat, Buna rağmen görevden alındık. Son seçimde Osmaniye'den bile ciddi oy kaybı yaşanırken, sadece Ardahan'da oyumuzu arttırmışız. Bu da vermiş olduğumuz mücadele ile olmuştur. Bu emek davamız adına ülkücü harekete helal olsun. Bu karar hayırlara vesile olacaktır. dedi.

Antalya'dan sonra Ardahan da... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.