Antalya'dan eğlenceli görüntüler... Vatandaş balkondan çaldı, polis aşağıda oynadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde evlerinden müzik açarak balkonlardan eğlenen vatandaşlara polis ekipleri de eşlik etti. Vatandaşlar da polis ekiplerini alkışlayarak renkli görüntüler oluşturdu.

Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı, yurdun farklı noktalarından ilginç, bir o kadar da eğlenceli görüntülerin gelmesine neden oluyor.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Alanya ilçesinde çekilen bir görüntü ise, izleyenleri adeta coşturdu. Evlerine kapanan Antalyalılar, akşam saatlerinde ses sitemiyle yüksek ses oyun havası açarak eğlenmeye başladı.

Antalya'dan eğlenceli görüntüler... Vatandaş balkondan çaldı, polis aşağıda oynadı

Bu sırada sokakta bulunan polis memurları da, oyun havasına dayanamayıp oynamaya başladı.

Antalya'dan eğlenceli görüntüler... Vatandaş balkondan çaldı, polis aşağıda oynadı - Resim : 2

Polislere vatandaşlar da alkışlarla eşlik ederken, sosyal medyaya yayınlanan bu görüntüler birçok paylaşım ve beğeni aldı.

Antalya'dan eğlenceli görüntüler... Vatandaş balkondan çaldı, polis aşağıda oynadı ile ilgili etiketler Antalya polis Koronavirüs Korona dans oyun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.