Antalya'daki yangın soruşturmasında 1 kişi tutuklandı

Antalya'nın ilçesi Akseki'de 28 Temmuz tarihinde başlayan ve önceki gün kontrol altına alınabilen orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin yangını çıkardığı tespit edildi. Şüpheli 'Kasten Orman Yangınına Neden Olma' suçundan tutuklandı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde 28 Temmuz tarihinde başlayan ve önceki gün kontrol altına alınan yangınla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Orman yangınıyla ilgili Akseki Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında orman yangınının şüpheli A.Y. tarafından çıkarıldığı tespit edildi.

Antalya'daki yangın soruşturmasında 1 kişi tutuklandı

Gözaltına alınan şüphelinin, bugün sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince 'Kasten Orman Yangınına Neden Olma' suçundan tutuklandığı bildirildi.

Soruşturma işlemlerine çok yönlü olarak titizlikle devam edildiği bildirildi.

İHA

Antalya'daki yangın soruşturmasında 1 kişi tutuklandı ile ilgili etiketler Antalya Akseki Orman Yangını Şüpheli tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.