Antalya'da yurt aşçısı dehşet saçtı! Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' diyerek bağırdı!

Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan 38 yaşındaki İhsan Güney, yemekhanede 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla keserek göğsünün üzerine koydu. Cani aşçı bu vahşet sonrasıda ise 'Deccal'i vurdum' diyerek bağırdı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde saat 14.30 sıralarında,  Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan, Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde vahşet yaşandı. 

DUVARA DAYAYIP ÖĞRENCİNİN BAŞINI KESTİ

Yurdun aşçısı İhsan Güney, henüz bilinmeyen bir nedenle duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti.

 

Antalya'da yurt aşçısı dehşet saçtı! Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' diyerek bağırdı!

KESİK BAŞI GÖĞSÜNE KOYARAK 'DECCAL'İ VURDUM' DİYEREK BAĞIRDI

Güney, kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyup, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. Güney, satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı.

 

Antalya'da yurt aşçısı dehşet saçtı! Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' diyerek bağırdı! - Resim : 2

ÖĞRENCİLER YEMEKHANENİN KAPISINI KAPATTI

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı.

Antalya'da yurt aşçısı dehşet saçtı! Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' diyerek bağırdı! - Resim : 3

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen İhsan Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

SESSİZ BİR ÖĞRENCİYDİ

Mehmet Sami Tuğrul'un, kendi halinde sessiz bir öğrenci olduğu kaydedildi.

 

 

Antalya'da yurt aşçısı dehşet saçtı! Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' diyerek bağırdı! ile ilgili etiketler Antalya Kepez Öğrenci yurt aşçı satır deccal ihsan güney
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.