Sırılsıklam olan kağıt toplayıcısına yardım eli

Antalya'da şiddetli yağmurun altında yürürken dengesini kaybedip düşen ve bir iş yerinin önüne sığınan kağıt toplayıcısı vatandaşa, polis ve vatandaşlar yardım etti. Evlerinden inemeyen vatandaşlar, balkondan kıyafet atarak talihsiz adama yardımda bulundu.

Dün, öğlen saatlerinde Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi'nde kağıt toplayarak geçimini sürdüren bimekan şahıs, alkol alıp sokakta yürürken dengesini kaybedip yere düştü ve elinden yaralandı.

Yağmur altında sırılsıklam kalan şahıs, kendi imkanıyla bir dükkanın girişine sığınarak uyumaya başladı. Apartmandaki vatandaşların fark etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi çağrıldı.

BALKONDAN YARDIM ETTİLER

Polis ekiplerinin uyandırdığı şahsın ıslandığını gören iki kadın, kısıtlamadan dolayı inemedikleri evlerinin balkonundan hırka ve kazağı aşağıda bekleyen polis ekiplerine attı.

Ekiplerin giydirdiği bimekan şahıs, kendisini çeken gazetecilerin kameralarını görünce ise şarkı söylemeye başladı.

Sırılsıklam olan kağıt toplayıcısına yardım eli

ADINI UNUTTU, EKMEK TEKNESİNİ UNUTMADI

Gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınmak istenen alkollü şahıs, sürekli ekmek teknesi el arabasının nerede olduğunu sordu.

Adres ve ismini soran sağlık memuruna ise “Evim yok, adımı da bilmiyorum” diyen şahıs, tedavi için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bir polis memuru da şahsın el arabasını alarak, caminin bahçesine koydu.

(İHA)

Sırılsıklam olan kağıt toplayıcısına yardım eli - Resim : 2

Sırılsıklam olan kağıt toplayıcısına yardım eli ile ilgili etiketler Antalya polis Yağmur yardım kağıt toplayıcısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.