Antalya'da yaralar sarılıyor: Ödemeler bugün yapılacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, orman yangınlarıyla ilgili Antalya'da son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Çavuşoğlu, 45 iş yerinin zarar gördüğünü belirterek, bugün ödemelerin yapılacağını bildirdi.

İşte Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satış başları...

YENİ KONUTLAR YAPILACAK

Yangından etkilenen mahalle sayısı 59, bina sayısı 3 bin 231, bağımsız bölüm ise 6 bin 359 olarak tespit edilmiştir. Ağır hasarlı binalar yıkılacak, yeni konutlar inşa edilecek. Az hasarlı binaların tamiri için destek verilecek

ZARAR TESPİTİ YAPILDI

AFAD, 400 yaşam konteynerini bölgemize getirdi. 207'si kuruldu, bugün 31'i daha değişik mahallelere kurulacak. 1238 hanede eşya zararı var. Toplam 34 milyon 596 bin liralık zarar tespiti yapıldı.


BUGÜN ÖDEME YAPILACAK

Antalya'da 45 iş yeri bu yangında zarar gördü. Önemli bir kısmına Valilik tarafından bugün ödeme yapılacak. 93 araç hasar gördü, bunun 16'sı traktör, 4'ü teslim edildi, diğerleri de teslim edilecek.

 

Antalya'da yaralar sarılıyor: Ödemeler bugün yapılacak! ile ilgili etiketler Yangın Ödeme Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.