Antalya'da trafik canavarı can aldı! Feci kazada 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'da otomobilin motosiklete çarptığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazada otomobil sürücüsü ve eşi ise yaralandı.

Antalya'da, 23.30 sıralarında Gazi Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada; edinilen bilgiye göre Ali Dikyar’ın (23) kullandığı 07 BUJ 34 plakalı otomobil, Gazi Bulvarında seyir halinde olan motosiklet sürücüsü Emrah Balcı’ya arkadan çarptı.

Antalya'da trafik canavarı can aldı! Feci kazada 1 ölü, 2 yaralı

MOTOSİKLET TERS TAKLA ATTI

Otomobil, çarpmanın etkisiyle yan yolda ağaç sulaması yapan belediye kamyonuna çarpıp ters takla atarken motosikletten savrulan sürücü Emrah Balcı olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Antalya'da trafik canavarı can aldı! Feci kazada 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 2

SAĞLIK EKİPLERİNCE OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE YAPILDI

Araç sürücüsü Ali Dikyar ve yanında bulunan Gizem D.(23) sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antalya'da trafik canavarı can aldı! Feci kazada 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 3

ÇARPMANIN ETKİSİYLE 500 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 500 metre sürüklenen motosiklet hurdaya dönerken Emrah Balcı’nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya'da trafik canavarı can aldı! Feci kazada 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 4

 

İHA

Antalya'da trafik canavarı can aldı! Feci kazada 1 ölü, 2 yaralı ile ilgili etiketler Antalya Otomobil Motosiklet Trafik kazası feci kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.