Antalya'da teknede sosyal mesafesiz eğlence!

Son dakika... Normalleşme adımları ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından, koronavirüse (Kovid-19) karşı sosyal mesafe ve maske konusunda yapılan uyarılar devam ederken, bazı vatandaşlar bu uyarılara aldırış etmiyor. Antalya'da tedbirleri hiçe sayan bir grubun teknede eğlence düzenlediği anlar kameraya yansıdı.

Antalya'da teknede bir araya gelen yaklaşık 15 kişilik grup, müzik eşliğinde eğlendi. Tamamı kadınlardan oluşan grubun çoğunun maskesiz olduğu ve birlikte ele ele halaylar çekerek sosyal mesafe kuralını hiçe saydığı görüldü.

O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İHA

Antalya'da teknede sosyal mesafesiz eğlence! ile ilgili etiketler tekne Antalya sosyal mesafe maske takma zorunluluğu kovid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.