Antalya'da sır ölüm: Oto galerici iş yerinde asılı halde bulundu!

Antalya'da oto galericilik yapan 2 çocuk babası 37 yaşındaki Mustafa Demirel, iş yerinde asılı halde ölü olarak bulundu. Gece boyunca eve gitmediği için merak edilen Demirel'in cansız bedeni komşuları tarafından bulundu. Komşuları ve ailesi Demirel'in ne psikolojik ne ailesel hiçbir sorununun olmadığını belirtti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinnin Sanayi Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'nde bir oto galeri sahibi 37 yaşındaki Mustafa Demirel, iş yerinde ölü olarak bulundu.

KOMŞULAR CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Edinilen bilgiye göre gece boyunca eve gelmediği için ailesi tarafından aranan ve bir türlü ulaşılamayan Mustafa Demirel’in cansız bedeni komşuları tarafından bulundu. Sabah iş yerlerini açan komşu esnaflar, Mustafa Demirel’in otomobilinin iş yerinin önünde olması, işyerinin elektriğinin yanar vaziyette olması ve telefona bakmaması nedeniyle merdiven koyarak içeriye baktı. Mustafa Demirel’i azılı halde gören komşuları, işyerinin kapısını kırarak içeri girdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, Demirel’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

"HİÇBİR SORUNU YOKTU"

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayı duyan yakınları oto galeriye akın etti. Annesi feryatlar atarken, eşi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yakınları, Mustafa Demirel’in gerek ekonomik olarak gerekse ailevi ve psikolojik hiçbir sorunu olmadığını söyledi. Demirel’in cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Antalya'da sır ölüm: Oto galerici iş yerinde asılı halde bulundu! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.