Öldü sanılan yaşlı adamın, yaşadığı ortaya çıktı

Antalya'da 70 yaşlarında kimliği belirsiz bir adam, parkta hareketsiz halde yerde yatarken bulundu. Çevredekiler, yaşlı adamın öldüğü düşüncesiyle sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz adamın yaşadığını fark edince hastaneye götürdü.

Olay, saat 10.45 sıralarında Muratpaşa ilçesi Eski Sanayi içerisinde bulunan parkta meydana geldi.

HAREKETSİZ ŞEKİLDE YATTIĞINI GÖRDÜLER

Edinilen bilgiye göre, parkta maske takılı bir kişinin yerde hareketsiz şekilde yattığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, isminin Hacı Ali (52) olduğu tespit edilen kişiden ilk önce nabız alamadı.

YAŞADIĞINI FARK ETTİLER

Ekipler, kısa süre sonra Ali’nin nabzının tekrar attığını fark etti. Bunun üzerine sedyeyle ambulansla alınan Ali, Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

''GİDİK ABİ BU ADAM''

Ekipler gelmeden önce iki vatandaşın Haci Ali’nin başında ölüp ölmediği konusunda yorumlarda bulunması ise cep telefonu görüntülerine yansıdı. Konuşmaları sırasında cep telefonuyla çekimi sürdüren ikiliden birisi, “Telefonu da burada. Yok ölü değil galiba ya” derken, diğeri kişi ise, “Yok ölü, gidik abi bu adam” dedi.

(DHA-İHA)

Öldü sanılan yaşlı adamın, yaşadığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Antalya ölüm ambulans sağlık ekipleri nabız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.