Daha önce hiç kurban kesemeyen vatandaşa sürpriz

Antalya'ya yaşamını sürdüren Cumhur Atar isimli vatandaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden daha önce hiç kurban kesmediğini belirterek, kurbanlık talep etti. Vatandaşın talebini gören Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ise şahsi hesabından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne para göndererek, kurbanlık alınmasını ve aileye hediye edilmesini söyledi.

Muratpaşa ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Cumhur Atar (34), hayatı boyunca kurban kesemediği için geçtiğimiz günlerde CİMER üzerinden Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’den kurbanlık hayvan talebinde bulundu.

BAKAN PARASINI CEBİNDEN VERDİ

Bakan Pakdemirli, Atar’ın talebini geri çevirmedi ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne şahsi hesabından para göndererek, kurbanının temin edilmesini söyledi. Müdürlük tarafından temin edilen ‘pırlak koyunu’ cinsi kurbanlık, bugün Atar ailesine teslim edildi.

Eşi Muradiye (28), oğlu Murat Can (8) ve annesi Hanife Aydoğan (55) ile müdürlüğe gelen Cumhur Atar, kurbanını İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Gökhan Karaca elinden teslim etti.

BAKAN PAKDEMİRLİ'YE TEŞEKKÜR

Gökhan Karaca, Bakan Pakdemir’i'ye hediyesi için teşekkürlerini sunarak, “Kardeşimiz CİMER üzerinden bakanımıza ulaştı ve şimdiye kadar kurban kesmediğini, bu sene bakanımız vasıtasıyla kesmek istediğini söyledi. Bakanımız da bunu okudu ve bize geri dönüş sağladı. Gönderdiği parayla kurban almamızı istedi. Bizde kurbanı aldık ve teslim ettik. Allah kabul etsin” dedi.

Daha önce hiç kurban kesemeyen vatandaşa sürpriz

“İLK KURBANIM OLACAK”

Yaklaşık 15 gün önce CİMER’e yazı yazdığını söyleyen Cumhur Atar, “Hiç kurban kesmediğimi söyledim. Bir kurbanlık talep etmiştim. Kendileri de sağ olsun bu istediğimi geri çevirmedi, yardımcı oldu. Allah razı olsun. Allah nasip ederse ilk kurbanım olacak. Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Daha önce hiç kurban kesemeyen vatandaşa sürpriz ile ilgili etiketler Kurban Kurbanlık Antalya Bekir Pakdemirli CİMER talep

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.