Kaza geçiren ailesinden sınava yetişmek için böyle ayrıldı

Antalya'da YKS'nin ilk oturumuna girecekler oğullarını sınava götüren aile trafik kazası geçirdi. Kazanın şokunu yaşadığı sırada polisler tarafından sınava gireceği öğrenilen öğrenci, trafik polisleri tarafından sınav noktasına götürüldü.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Köroğlu Kavşağı'nda 09.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SINAVA GİRECEK GENÇ KAZA GEÇİRDİ: BAŞARILAR OĞLUM

Sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunurken, kazanın şokunda olan bir genç dikkat çekti. İsmi Kaan olduğu öğrenilen gencin polislere üniversite sınavına gideceğini belirtmesi üzerine kaza yerindeki trafik polisleri devreye girdi.

Yerde yaralı babasının yanına giden Kaan ismindeki genç, babasının elini tuttu. Yerde acı içerisindeki baba ise 'başarılar oğlum' dedi.

SINAVA POLİS YETİŞTİRDİ

Sınav yapılacağın okulun ismini alan motorize trafik polisi, üniversite adayını arkasına bindirip sınava yetiştirmek için yola çıktı.

Kazada yaralanan baba ve diğer yaralı ise tedavi için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

(İHA)

Kaza geçiren ailesinden sınava yetişmek için böyle ayrıldı

Kaza geçiren ailesinden sınava yetişmek için böyle ayrıldı ile ilgili etiketler YKS Antalya Sınav kaza Trafik kazası polis Öğrenci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.