Antalya'da Hikmet Karaman zirvesi!

Hırvat teknik adam Stjepan Tomas ile yollarını ayıran Antalyaspor, deneyimli çalıştırıcı Hikmet Karaman ile masaya oturdu.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Hırvat teknik adam Stjepan Tomas ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman ile görüştü.

Hikmet Karaman ile resmi temas kuran Akdeniz temsilcisi, ligin ikinci yarısında takımı 59 yaşındaki deneyimli teknik direktöre emanet etmeyi arzuluyor.

Anlaşma şartlarını masaya yatırmak için biraraya gelen taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü ancak henüz imza aşamasına gelinmediği öğrenildi.

TOMAS'IN ANTALYASPOR KARNESİ

Kırmızı beyazlı kulüpte 15 Kasım'da teknik direktörlük görevine başlayan Stjepan Tomas, 6 maçta takımın başında yer aldı. Antalyaspor bu maçlarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.

Antalyaspor, ligin ilk yarısını 14 puanla 16. sırada tamamladı.

Antalya'da Hikmet Karaman zirvesi! ile ilgili etiketler Antalyaspor Hikmet Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.