Antalya'da ellerinde poşetlerle ormana giren şahıslar polisi alarma geçirdi!

Antalya Manavgat'ta orman yangınları devam ederken 1'i kadın 2 kişinin, Tünektepe'de ormanlık alana doğru tırmanması, polisi alarma geçirdi. Kısa sürede bölgeye sev edilen polisler bölgede 1 saate yakın inceleme yaptıktan sonra Rus olduğu belirlenen 2 kişiyi polis merkezine götürdü.

Olay, öğle saatlerinde, Konyaaltı ilçesi Tünektepe mevkisinde meydana geldi.

ELLERİNDE POŞETLE ALANA DOĞRU TIRMANIYORLARDI

Yurdun çoğu bölgesinde olduğu gibi Antalya'da da orman alanlarına girişin yasak olmasına rağmen 2 kişinin ellerinde poşetle alana doğru tırmandığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Antalya'da ellerinde poşetlerle ormana giren şahıslar polisi alarma geçirdi!

RUS VATANDAŞI OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 1 saat boyunca bölgede kamera ve dürbünle inceleme yapan ekipler, 2 kişinin teleferik direkleri altından Tünektepe'ye çıktığını belirledi. Şüphelilerin arkasından dağa tırmanan ekipler, uyarı yaparak aşağı inmesini sağladı. Yapılan incelemede, 1'i kadın 2 kişinin Rusya vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Pasaportları ve üzerindeki çantaları incelenen Ruslar, detaylı inceleme yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Antalya'da ellerinde poşetlerle ormana giren şahıslar polisi alarma geçirdi! ile ilgili etiketler Antalya Orman Rus Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.