Antalya'da demir çubuklu arazi kavgası

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çıkan arazi tartışmasında, kalabalık grubun saldırısına uğrayan Mehmet Dursun isimli vatandaş, başından yaralandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi’nde meydana geldi.

Mehmet Dursun, bir süredir tapusu bulunmayan ancak yapı kaydı bulunan arazisine fidan ekti ve bir kulübe yaptı.

TEHDİT EDİLİNCE ŞİKAYET ETTİ

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde arazinin yakınında oturan vatandaşlar, araziye gelerek Dursun’u boşaltması için tehdit etti. Dursun, bunun üzerine polis merkezine giderek konuyla ilgili şikayette bulundu.

KAFASINA DEMİR ÇUBUKLA VURDULAR

Dün akşam saatlerinde ise Mehmet ve eşi Nadire Dursun, diktikleri fidanları sulamak için araziye geldi. Bu sırada araziye gelen kalabalık bir grup Dursun çiftini araziyi terk etmeleri konusunda tehdit etti. Arazinin yola bakan kısmında bulunan çitleri benzin dökerek yakan grup, arazide bulunan kulübeyi ve fidanları da yıktı. Yaşanan arbede sırasında ise bir kişi Mehmet Dursun’un kafasına demir çubukla vurup yaralarken, kalabalık ise olay yerinden uzaklaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle ufak çaplı yangın söndürülürken, kafasından yaralanan Dursun ise sağlık görevlileri tarafından tedavi için hastaneye götürüldü. Dursun tedavisinin ardından polis merkezine giderek olayla ilgili ifade verdi, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Antalya'da demir çubuklu arazi kavgası ile ilgili etiketler Antalya polis Kavga soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.