Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler

Antalya'da Muratpaşa ilçesi Tarım Mahallesi’ndeki Tekkeli Camii’nde girdikleri camide aradığını bulamayan iki şüpheli elleri boş döndü. Şüphelilerin camiye merdivenlerden çıkması ve sebilden su içmesi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İki şüphelinin ayakkabıyla girdiği cami içinde ayakkabılarını çıkararak çorapla gezmeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Öğle namazı için camiye gelen İsmail Yıldırım, çelik kasa şeklindeki yardım kutusunun altına boyaların döküldüğünü ve açılmak için zorlandığını fark etti. Güvenlik kamerasının da yönünün terse çevrildiğini fark eden Yıldırım, hırsızlık olayından şüphelendi.

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler


GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Yıldırım, iki kişinin camiye yan bölümden girerek merdivenle ikinci kata yürüdüğünü ve içeri giren iki kişiden birinin su içi, kameranın yönünü çevirdiğini gördü. Görüntüler üzerine Yıldırım durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Camide inceleme yapan polis ekipleri, iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler - Resim : 2

YARDIM KASASINI AÇMAYA ÇALIŞTILAR AMA...

Güvenlik kamera görüntülerinde ise iki şüphelinin rahat tavırları pes dedirtti. Avlusuna girdikleri caminin merdivenlerinden ikinci kata çıkan iki şüpheli, buradaki pencereden caminin içine ulaştı. Ayakkabılarını çıkarmayı ihmal etmeyen ve caminin giriş bölümüne gelen iki şüpheliden birisi önce sebilden 2 bardak su içti.

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler - Resim : 3

Caminin içinde bir süre dolaşan ve alacak bir şey bulamayan şüpheliler, gözlerine girişteki çelik yardım kasasını kestirdi. Fark ettikleri güvenlik kamerasının yönünü yukarı çeviren iki şüpheli, çelik kasayı açamayınca camiden elleri boş döndü.

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler - Resim : 4


AYNI CAMİDEN 3 AY ÖNCE KLİMA MOTORUNU ÇALDILAR

İsmail Yıldırım, camiden 3 ay önce de 15 bin lira değerinde büyük klima motorunun çalındığını söyledi. Bugün öğle saatlerince camiye geldiğinde küçük çelik kasanın altına boyalın döküldüğünü ve açılmaya çalışıldığını fark ettiğini dile getiren Yıldırım, “Güvenlik kamerasının yönü de yukarı çevrilmiş. Arka taraftan ikinci kata çıkıp, küçük pencereden içeri girmişler. Burada çelik kasayı zorluyorlar ama açamıyorlar. Sebilden suda içiyorlar. Sonra gidiyorlar” diye konuştu.

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler - Resim : 5

Camiye hırsızların dadandığını, muslukları dahi plastiğe çevirdiklerini ifade eden Yıldırım, “2-3 ayda bir burayı yokluyorlar. Ama bu sefer eli boş döndü” dedi.

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler - Resim : 6

(İHA)

Antalya'da camiye giren hırsızlar rahat tavırlarıyla 'pes' dedirttiler ile ilgili etiketler Antalya cami Hırsızlık ismail yıldırım Tekkeli Camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.