Antalya'da 2 bin 100 kişinin yaşadığı Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor!

Antalya'da yangının yaklaşması üzerine 2 bin 100 nüfuslu Gündoğmuş ilçesinin tahliye edilmesine karar verildi. İlçedeki camilerden tahliye anonsları yapılmaya başlandı. Alevler ilçe merkezine çok yaklaştı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da 4 farklı noktada ortaya çıkan yangın tüm müdahaleye rağmen durdurulamadı.

BAKAN PAKDEMİRLİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SAATLER SONRA KARAR VERİLDİ

Farklı noktalardan sık sık alevlerin yükselmesi ile geniş bir alana yayılan alevler Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine kadar ulaştı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 'Tahliye sözkonusu olabilir' açıklamasından saatler sonra ilçede karar verildi.

Antalya'da 2 bin 100 kişinin yaşadığı Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor!

CAMİLERDEN PEŞ PEŞE ANONSLAR YAPILIYOR

Alevlerin 2 bin 100 nüfuslu ilçeyi tehdit etmeye başlaması sonrası tahliye başladı, camilerden peş peşe anons sesleri yükseliyor.

Antalya'da 2 bin 100 kişinin yaşadığı Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor! - Resim : 2

"GÜNDOĞMUŞ YANARSA, BATI TOROSLAR YANAR"

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren bölgede çıkan yangınlar hakkında; “Vatandaşımız panik yapmasın. Helikopter ve uçak sayısı artırılacak. Yangına hızlı şekilde bugün müdahale edilecek. Yangınla ilgili vatandaşlarımız günlerdir nöbet tutuyordu. Kimse gelip burada sabotaj ateşi yakmamıştır. Yangının Ermenek ve Oymapınar barajları arasındaki yüksek gerilim nakil hattında rüzgar kaynaklı kıvılcım oluşup çıktığını düşünüyoruz. Savcılık bununla ilgili soruşturma yürütüyor. Gündoğmuş’un yanmaması lazım. Gündoğmuş yanarsa Batı Toroslar yanar, yangının önünü alamayız.” ifadelerini kullandı.

Antalya'da 2 bin 100 kişinin yaşadığı Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor! - Resim : 3

Antalya'da 2 bin 100 kişinin yaşadığı Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor! ile ilgili etiketler Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.