Antalya ve Muğla için Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı! 3 gün sürecek...

Meteoroloji’den Antalya ve Muğla illeri için yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Bu gece saatlerinde başlayacak ve etkisi arttıracak kar yağışlarının tipi şeklinde hissedileceği ve sabah saatlerine kadar devam edeceği vurgulandı.

Yurdun dört bir yanında devam eden kar yağışlarından Antalya ve Muğla’da nasibini alıyor. Meteoroloji’den yapılan son dakika açıklamasına göre; 24 Ocak 2022 Pazartesi gece saatlerinde başlayacak kar yağışlarının sabah saatlerine kadar devam edeceği ifade edildi.

Antalya Kar Yağışı

Antalya’da beklenen yağışların 24.01.2022 akşam ve gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, 70 ila 100 metre ve üzeri rakımlı yerlerde kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların kentin kıyı kesimleri ile batısında hafif kar (2 ila 6 cm.), doğusunun iç kesimlerinde (İbradı, Akseki ve Gündoğmuş çevreleri ile Manavgat’ın, Serik’in ve Alanya’nın yüksekleri) yoğun kar (20 cm. üzeri) şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışlarının 26.01.2022 Çarşamba sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kar yağışları ve soğuk hava dalgası sebebiyle zirai ve seracılık faaliyetlerinin olumsuz etkilenebileceği, buzlanma, don olayı ve bunlara bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceği tahmin edilmektedir. Vatandaşlarımızın ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Antalya ve Muğla için Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı! 3 gün sürecek...

Muğla Kar Yağışı

Muğla’da beklenen yağışların 24.01.2022 akşam ve gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, 70 ila 100 metre ve üzeri rakımlı yerlerde kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların il genelinde hafif kar yağışı (2 ila 6 cm, yer yer 10 cm.) şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışlarının batı kesimlerde 25.01.2022 Salı sabah saatlerinde, doğusunda akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kar yağışları ve soğuk hava dalgası sebebiyle zirai ve seracılık faaliyetlerinin olumsuz etkilenebileceği, buzlanma, don olayı ve bunlara bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceği tahmin edilmektedir. Vatandaşlarımızın ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Antalya ve Muğla için Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı! 3 gün sürecek... ile ilgili etiketler Antalya Muğla Meteoroloji kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.