Polisler böyle çıkardı! İçinde ceset bulundu

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde bir sanayi sitesi içinde tamir edilmek için bekleyen kamyonette yaşayan Orhan Barut isimli vatandaş, ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, yanında duran araçlar yüzünden kapısı açılmayan kamyoneti iterek boşluğa çıkardı.

Manavgat Sanayi Sitesi'nde tamir için bekleyen 07 LB 639 plakalı kamyonette kalan Orhan Barut, dün saat 21.30 sıralarında mahalle bekçileri tarafından hareketsiz bulundu.

KAMYONETİN KAPISINI AÇAMADILAR

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekibi, sağında ve solunda tamir için bekleyen otomobiller nedeniyle kamyonetin kapısını açamadı. Polis, bunun üzerine kamyoneti iterek yola çıkardı. Orhan Barut'un cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ALKOL BAĞIMLISI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Manavgat'a 8 sene önce gelen Orhan Barut'un, Manavgat Yat Çekek Yeri'ndeki tersanelerde gündelik yevmiyeyle çalıştığı, yaklaşık 4 aydır da tamir için bekleyen kamyonette kaldığı belirtildi. Alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Orhan Barut'u en son saat 19.00 sıralarında gören arkadaşları gayet neşeli ve iyi olduğunu söyledi.

(DHA)

Polisler böyle çıkardı! İçinde ceset bulundu

Polisler böyle çıkardı! İçinde ceset bulundu ile ilgili etiketler Antalya polis ölüm Manavgat kamyonet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.