Antalya Havalimanı'ndan otogara nasıl gidilir? Otogara otobüs var mı?

Antalya'ya uçakla gelen vatandaşlarımız Antalya Havalimanı'ndan, Antalya Otogarı'na nasıl gideceklerini araştırıyorlar. Şehir içi ulaşımın da sağlandığı Antalya Otogarı'na tatilciler nasıl gidileceğini araştırmaya başladılar. Peki Antalya Havalimanı'ndan otogara nasıl gidilir? Otogara otobüs var mı?

Deniz tatili yapmak için uçakla Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistler, şehir içi ulaşımın kolay sağlandığı Antalya Otogarı'na nasıl gideceklerini araştırmaya başladılar. Tatilciler Antalya Havalimanı'ndan Antalya Otogarı'na nasıl gidileceğini araştırmaya başladılar. Peki Antalya Havalimanı'ndan otogara nasıl gidilir? Otogara otobüs var mı?


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN ANTALYA OTOGAR’INA OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Havaş servislerinden yararlanarak Antalya otogarına geçebilirsiniz ya da 600 numaralı otobüse binerek Antalya otogarına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. 600 numaralı otobüs hattında çift tarife geçmektedir.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN ANTALYA OTOGAR’INA TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı’nda indikten sonra 70 TL gibi bir fiyat ile otogara ulaşımınızı taksi ile yapmanız mümkündür.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN ANTALYA OTOGAR’INA TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Konforlu ve ekonomik ücretler ile tercih ettiğiniz araç türü ile otogara ulaşabilirsiniz.

Antalya Havalimanı'ndan otogara nasıl gidilir? Otogara otobüs var mı? ile ilgili etiketler Antalya tatil Antalya Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.